Șoimii și „U” Cluj au făcut schimb de locuri după meciul de la Pâncota. Muznay: „Așteptăm primele de joc ce s-au promis”

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 10:26 Campionat

Șoimii Pâncota a câștigat, sâmbătă, cel de-al treilea meci consecutiv pe teren propriu, după un nou gol venit spre final. După 3-2 cu Vâlcea și Tărlungeni, a venit și un sec 1-0 cu Universitatea Cluj, punctele putându-se dovedi decisive în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

La final, antrenorul „șoimilor” a considerat că echipa sa a făcut un joc bun. „Felicit toată echipa în primul rând pentru prestație. Cred că a fost cel mai consistent joc de când sunt eu la echipă. Următorul pas e să așteptăm primele de joc ce s-au promis în ziar. Și așteptăm meciul cu Reșița”, și-a început Zsolt Muzsnay discursul.

Întrebat ce vrea să spună mai exact prin joc consistent, tehnicianul a adăugat: „Am avut posesie, asta înseamnă consistență. Încă nu am pasat în alte jocuri ca și acum. Învățăm să pasăm, să avem o posesie mai îndelungată, să avem răbdare. Am avut și ocazii mari de gol, vă pot reaminti cel puțin patru”.

Pâncotanii au făcut risipă de efort ieri, Emanuel Vasi fiind o adevărată surpriză în acest sens. Mijlocașul de 18 ani a fost titular pe banda stângă a liniei de mijloc și pentru că fundașul dreapta, Daniel Dan, s-a accidentat în preziua partidei. „Dacă aleargă, Vasi poate să-și pună calitățile în joc. Are calități, incontestabil. Pe de altă parte, la Pirtea, dar și la alții se simte oboseala. Credeți că Pirtea nu o mai pișcă și pe la distracții? Să nu uitați că azi se termină a 10-a zi în care noi am jucat patru jocuri și am făcut 3.000 de kilometri. Suntem echipă de Liga a 2-a, fără medicamentație și altele. Atâta că am făcut refacere, dar oboseala se strânge. Ca jucător în Liga Campionilor eu nu am avut patru jocuri în zece zile în zece zile. Dar, toți și-au făcut treaba”, a mai spus fostul mijlocaș al Stelei, care a mai ținut să remarce și că: „Nu vreau să credeți că vorbesc la mișto. După ce i-am dat afară pe Dragalina și Leucuța joi, azi au apărut din senin. Și am zis, hai să-i bag. Și îi felicit”.

Întrebat dacă nu e impresionat de situația grea în care a ajuns fosta sa echipă, Unversitatea Cluj, Zsolt Muzsnay a adăugat: „Nu e nimic de comentat de situația lor. Dumnezeu e sus. Au avut un președinte care m-a dat afară din facultate pentru că am jucat cu FC Bihor împotriva lor. I-am dat și două goluri lui Prunea. Și m-au dat afară de la facultate. Vedeți cum se întoarce roata?”.

În fine, rugat să comenteze pe marginea luptei pentru supraviețuire după acest rezultat, antrenorul „alb-negrilor” a spus: „Mă gândesc să batem Reșița, nu mai fac niciun calcul în plus. Victoria de azi nu are nicio valoare dacă cumva dăm chix cu Reșița”.

Vezi ce felicitări speciale așteaptă omul zilei la Pâncota! „Se apropie finalul sezonului și le tot aștept”

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 10:26 Campionat
Pe aceeași temă