Șoimii, la o nouă umilință în Liga 2. Mitu: „Dacă eu la 42 de ani alerg mai mult ca unii de 15-16 ani…”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 10:02 Actualizat: 28 Aug. 2016, 10:04 Campionat
Șoimii, la o nouă umilință în Liga 2.  Mitu: „Dacă eu la 42 de ani alerg mai mult ca unii de 15-16 ani…”

Șoimii Pâncota continuă seria rezultatelor cu multe goluri primite și fără să reușească să puncteze și ea. Pentru disputa cu Olimpia Satu Mare s-a reușit legitimarea câtorva jucători (Horvath, Stelitano, Mitu, Copilescu, Pătrașcu) însă nu a fost de ajuns pentru a opri seria de rezultate negative. Oaspeții, pregătiți de Bogdan Andone, nu au avut milă de adversar și au punctat de nouă ori, făcând astfel ca Șoimii Pâncota s-a acumuleze 50 de goluri primite după doar 4 etape.

„Din păcate, nu s-au putut finaliza actele pentru câțiva jucători și ne-am prezentat cu ce am avut la dispoziție. Felicit echipa adversă pentru jocul lor, noi ne-am ținut bine cât de mult am putut, dar e păcat că am luat trei sau patru goluri din greșeli mari ale noastre, greșeli care nici la grădiniță nu se fac. Am încercat să ținem fizic cât de mult putem, și eu am tras de mine la maxim, dar atât am putut. Sper ca de săptămâna viitoare să vină și jucătorii promiși, acum au fost puțini, dar cei care au venit sunt de valoare. Eu cred că dacă mai aducem șapte sau opt jucători, atunci putem vorbi de altceva aici, până atunci ne vedem nevoiți să improvizăm foarte mult și nu este în ordine. Nu am avut niciun jucător care să joace pe postul lui obișnuit în defensivă”, a declarat Dumitru Mitu la finalul confruntării cu Satu Mare.

Acesta va fi jucător, dar și antrenor secund la gruparea ce evoluează acum la Șiria, el fiind responsabil cu pregătirea jucătorilor până la venirea antrenorului Pasculli, dacă va mai veni. „Din ce știu, tot aici în Arad vom sta până la iarnă, mai departe nu știu ce va fi. Eu nici nu vreau să discut aceste aspecte, sunt aici ca și jucător și ajut cât de mult pot. Dar e păcat că eu la 42 de ani să joc până în minutul 68 și să alerg mai mult ca unii copii de 15, 16 ani. Acesta e fotbalul, dar sunt dezamăgit de unii jucători, mă refer în special la Farcaș, Stelitano sau Morschil, mă așteptam mai mult de la ei și au făcut unele greșeli imense. Am făcut un singur antrenament vineri, echipa a fost pusă în teren în ultima clipă. Sper să fie mai bine, ca domnul Massone să aducă jucătorii promiși și să avem altă față ca și până acum. Mă voi ocupa de antrenamente până vine domnul antrenor argentinian, mă va ajuta și Călin Petrică, mai ales pe partea fizică. Dar dacă acești copii nu pot să alerge încă din minutul 35 noi ce putem să facem? La 15 – 16 ani trebuie să alergi mult, să ai voință mai mare. Eu le-am spus să se sacrifice și să alerge, pentru că aceste e cel mai important lucru în fotbal”, a încheiat veteranul mijlocaș al Șoimiilor.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 10:02 Actualizat: 28 Aug. 2016, 10:04 Campionat
Pe aceeași temă