„Șoimii” au jucat după „partitura” lui Angelo Massone! Mitu: „Nu ne-am făcut de râs”. Pâncotanii își caută în continuare antrenor

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Sep. 2016, 12:11 Actualizat: 22 Sep. 2016, 12:12 Campionat
„Șoimii” au jucat după „partitura” lui Angelo Massone!  Mitu: „Nu ne-am făcut de râs”. Pâncotanii își caută în continuare antrenor

Pentru prima oară în acest sezon, Șoimii Pâncota a încheiat la egalitate o repriză. La Șiria, ASU Poli a avut nevoie de 57 de minute pentru a desface „lacătul” arădenilor, după care au mai înscris de alte două ori și au mai ratat și alte ocazii.

La final, Dumitru Mitu, decanul de vârstă al Pâncotei, dar și al ligii secunde, a regretat momentul primului gol polist. „Am făcut o primă repriză destul de bună. Nu au avut ocazii imense până la primul gol, de altfel am luat goluri doar pe greșeli personale. Dacă nu primeam acel prim gol atât de ușor și cu puțin noroc după aceea, cred că puteam scoate un rezultat pozitiv. Mi-e ciudă, căci le-am spus colegilor mei că jocul lor de atac se bazează mult pe diagonale și mingi în spatele nostru și așa am primit golul de 1-0. Le-am și spus să lase benzile terenului libere și să strângă în centru, căci acolo sunt periculoși. Dar, a fost acea neatenție, după care am căzut și psihic, dar fizic, căci era deja minutul 60, când noi cam terminăm benzina. Dar, una peste alta, azi nu ne-am făcut de râs”, a spus fostul mijlocaș de Champions League al „alb-negrilor”.

Dumitru Mitu și-a respectat promisiunea, aceea de a nu-și mai asuma rolul de antrenor, deși a recunoscut că și-a mai îndrumat colegii din teren din postura de „veteran”. „Nu mă mai ocup de echipă, eu am venit ca jucător. Domnul Massone a făcut tactica și tot el i-a felicitat pe băieți pentru cele 60 de minute și a spus că el este de vină  pentru restul de 30 pentru că nu a adus un antrenor la echipă. Iar fără pregătire nu se poate face fotbal. În momentul de față nu avem nicio șansă să sperăm la mai mult. În primul rând, ne trebuie întăriri, mai ales că am mai pierdut câțiva jucători în ultimele zile. S-au accidentat și Stelitano, Stavarache și Oprea, Dorinel Popa nu și-a revenit, dacă ne adunăm 11 pe sâmbătă e bine”, a adăugat Mitu.

Potrivit Sport Arad, antrenorul echipei Atletic Bradu, Adrian Neaga, a asistat din tribună la meciul Pâncotei cu ASU Poli, dar, se pare că negocierile cu conducerea clubului din Liga 2 nu s-au materializat și fostul internațional nu va sta pe banca „șoimilor”. „Eu nu știu nimic, nici măcar nu am dat ochii cu Rică Neaga. Dacă vine el sau altul e binevenit. Cert este că avem neapărat nevoie de antrenor”, a mai spus Mitu la finalul partidei cu „alb-violeții”.

CITEȘTE și: „Pâncotanul” Sarr s-a convins: „Mai avem nevoie de jucători pentru a marca goluri și a evolua mai bine”

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Sep. 2016, 12:11 Actualizat: 22 Sep. 2016, 12:12 Campionat
Pe aceeași temă