Șoc la Olimpia! Înfrângerea cu UTA a generat o demisie în conducerea clubului: „E vina mea”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 17:45 Campionat
Șoc la Olimpia!** Înfrângerea cu UTA a generat o demisie în conducerea clubului:

Înfrângerea suferită de Olimpia Satu Mare sâmbătă, în etapa a 4-a a Ligii 2, în fața echipei UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-3, a încins spiritele în conducerea clubului, mai ales datorită reproșurilor venite din tribune. Victoriile și înfrângerile fac parte din viața oricărei echipe, din orice ligă. O lecție pe care publicul sătmărean trebuie să o învețe. Nu este posibil să vedem civilizație și susținere necondiționată pe majoritatea stadionelor din Liga 2, iar la Satu Mare să auzim aceeași placă stricată cu „s-a pus X2 la pariuri”, „Băbuț la SportBet” și „Hoților!”. Suporterii adevărați ai clubului ar trebui să reflecte mai mult asupra faptului că 50 de arădeni au dominat fundalul sonor pe un stadion cu 1.000 de sătmăreni și și-au împins echipa spre victorie.

La conferința de presă de după meci, alături de principalul Tiberiu Csik, din partea conducerii clublui a fost prezent și președintele executiv al Consiliului de Administrație, Ionică Câmpean. Acesta și-a anunțat demisia din funcția de la club, motivând că este nevoie de un șoc la club și acesta este plecarea lui.

„Îmi dau demisia public din cadrul clubului. Renunț la funcția de președinte pentru că simt că la echipă e nevoie de un șoc. Eu consider că e mai bine pentru club. E vina mea că n-am reușit să facem cele mai bune transferuri. Le mulțumesc tuturor pentru colaborarea bună avută în acești 5 ani. Voi iubi mereu această echipă și voi continua să vin pe stadion”, a declarat Câmpean.

Vestea-bombă l-a lăsat fără replică chiar și pe antrenorul Tiberiu Csik. „Sper că e o decizie luată la cald. Și eu am fost foarte nervos la vestiare, dar sper ca domnul Câmpean să revină”, a declarat Csik.

Câmpean a recunoscut că decizia a luat-o în urmă cu o săptămână, dar reacțiile oamenilor din tribuna oficială i-au pus azi (n.r. ieri) capac. „Și așa banii au venit târziu din partea autorităților locale și acestea sunt rezultatele. Nu am putut oferi toate condițiile jucătorilor și o parte din ei au plecat. Dar nu pot suporta să fiu acuzat că am făcut 1 la pauză și X la final. Că am făcut pariuri, iar după aceea la golul trei că am vândut meciul. Nu se poate așa ceva și eu nu suport să fim acuzați pe nedrept”, a încheiat Câmpean.

Pentru Olimpia acesta este al doilea meci din cele patru desfășurate până acum în Liga 2 în care desfășurarea scorului a fost spectaculoasă. Ambele s-au desfășurat la Satu Mare. Mai întâi s-a întâmplat în jocul cu FC Bihor, scor 2-1, atunci când orădenii au condus la pauză, iar mai apoi jucătorii lui Tiberiu Csik au întors rezultatul în repriza secundă, iar a doua oară s-a întâmplat în acest weekend cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-3. Arădenii au înscris primii, sătmărenii au întors scorul până în pauză, iar în a doua repriză oaspeții au revenit în avantaj și au câștigat.

Articol și foto de Andrei PAȘCA

Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 17:45 Campionat
Pe aceeași temă