Snagovul face față cu bine problemelor financiare și egalează liderul după victoria cu Aerostar. Balint: „Succesul nostru nu poate fi pus la îndoială”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Nov. 2018, 14:33 Campionat

În ciuda problemelor pe care le traversează în ultima perioadă, atât financiare, cât și de lot, Sportul Snagov a ieșit cu bine și din meciul cu Aerostar, desfășurat în deplasare. Echipa ilfoveană antrenată de Laszlo Balint s-a impus cu 2-0 în fața băcăuanilor, a profitat de remiza Chindiei la Luceafărul Oradea (scor 0-0) și a egalat liderul, clasându-se însă pe locul 2 din cauza golaverajului inferior.

Ilfovenii au deschis rapid scorul în meciul cu Aerostar, din minutul 5, prin Alexandru Ioniță, care a trimis cu o lovitură de cap din apropiere sub transversală, după o centrare de pe stânga a lui Stancu. Moldovenii pregătiți de Florin Bratu au dat o replică bună, însă cel care a reușit să înscrie a fost băcăuanul Sportului, Dragoș Huiban (72), fost jucător al FCM-ului. Atacantul a închis tabela tot cu o lovitură de cap la colțul lung, dintr-o centrare a lui Hlistei, consemnând pentru Snagov al patrulea rezultat pozitiv consecutiv.

„Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte câștigate astăzi pe un teren dificil, și la propriu și la figurat! Aerostar este o echipă bună, sunt convins că nu vor avea emoții cu retrogradarea, însă noi am făcut un joc foarte bun, în ciuda terenului înghețat, și am reușit să controlăm desfășurarea acțiunii în cele mai multe momente. Chiar dacă gazdele au avut două situații bune de a marca, cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială! Felicitări băieților, ne menținem acolo, sus, și abordăm cu încredere următoarele meciuri!”, a spus Laszlo Balint după succesul cu Aerostar.

Sportul Snagov egalează astfel la puncte (40) liderul Chindia, care în această etapă a remizat la Sânmartin cu Luceafărul Oradea, însă datorită golaverajului inferior urcă doar pe locul 2. Echipa ilfoveană e cea care a stat, până acum, de cele mai multe ori pe prima poziție a clasamentului, la finalul a șapte etape (4, 5, 8, 9, 10, 11, 13) din cele 18 disputate până acum. Chindia o urmează cu șase runde în care a ocupat locul 1 (3, 14, 15, 16, 17, 18), apoi Academica Clinceni (6, 7, 12) și Energeticianul (1, 2).

În săptămâna care urmează, Snagovul joacă la Centrul de Fotbal FRF de la Buftea, miercuri, de la ora 14:00, cu FC Argeș, iar sâmbătă, de la ora 12:00, o întâlnește, tot pe teren propriu, pe Petrolul.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Aerostar Bacău

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Nov. 2018, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă