Snagovul are șanse mari să-și păstreze poziția de lider. Balint: „Deznodământul meciului de la Brăila va fi decis în mare parte de atitudinea noastră”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 19:11 Campionat
Snagovul are șanse mari să-și păstreze poziția de lider.** Balint:

Cum Chindia, echipa cu care e la egalitate de puncte, are meciul din acest weekend cu Petrolul amânat, Sportul Snagov are șanse mari să își mențină prima poziție în clasament și după etapa a 5-a. Sâmbătă, de la ora 11:00, ilfovenii joacă în deplasare la Brăila, cu Dacia Unirea, una dintre cele mai modeste formații din acest sezon și cea care în runda precedentă a încasat cea mai dură înfrângere în primele patru etape, 0-7 cu Academica Clinceni.

Sportul a demonstrat în primele patru etape că e una dintre cele mai solide echipe din acest sezon. În partida cu Dacia Unirea nu ar trebui să aibă nicio problemă, diferența din clasament fiind una mare. Ilfovenii sunt lideri, cu 10 puncte, în timp ce brăilenii sunt pe locul 18, cu două puncte.

Antrenorul Laszlo Balint a încercat în această săptămână să își convingă jucătorii să nu trateze lejer întâlnirea cu Dacia Unirea, cea care în această săptămână l-a numit antrenor principal pe Florentin Petre.

„Am discutat toată săptămâna cu băieții, sper că au înțeles că deznodământul meciului de la Brăila va fi decis în mare parte de atitudinea noastră, de cât de concentrați și responsabili vom fi. Dacă excludem ultimul rezultat, cel de la Clinceni, Brăila a înregistrat în primele trei etape scoruri strânse, iar dacă mai adăugăm și faptul că săptămâna aceasta au schimbat antrenorul, cu siguranță că nu ne vor aștepta cu pâine și sare! Este adevărat, pornim cu prima șansă și am încredere că jucătorii noștri vor demonstra acest lucru prin evoluția lor și că ne vom întoarce din această deplasare cu încă o victorie”, a spus Balint.

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 19:11 Campionat
Pe aceeași temă