Slătinenii scapă victoria minune în ultimul minut!

Marius ANGHEL 13 Apr. 2013, 00:26 Campionat
Slătinenii** scapă victoria minune în ultimul minut!

FC Olt Slatina a fost la un pas de a obține o victorie mare împotriva celor de la ACS Poli Timișoara, însă, în minutele de prelungire, „centralul” Marcel Bîrsan a acordat al doilea penalty în favoarea formației vizitatoare, care a obținut un punct la ultima fază de joc, meciul încheindu-se cu scorul de 1-1. Andrei David a marcat golul în tabăra slătineană, în minutul 67.

ACS Poli Timișoara, formație ce aspiră la promovarea în Liga I, a plecat, in extremis, cu un punct de la Slatina, după ce a egalat pe tabela de marcaj, dintr-un penalty acordat mult prea ușor de brigada condusă la centru de Marcel Bîrsan, în condițiile în care timișorenii mai beneficiaseră de un penalty, apărat de goalkeeper-ul Bugiu. Erau mintele de prelungire, când „centralul” a indicat, pentru a doua oară, punctul cu var, pentru un presupus fault al lui Alex Marin, în colțul careului de 16 metri, asupra lui Poparadu. Trandu a transformat lovitura de la 11 metri, smulgând un punct, când nimeni nu mai credea că soarta partidei poate fi întoarsă.

Primul penalty al celor de la ACS Poli, apărat de Bugiu în fața lui Szekely, la scorul de 0-0, a fost acordat pentru un henț la Cosic. Arbitrul partidei nu a judecat la fel o fază similară a slătinenilor, când Quist, a reluat, cu capul din apropiere, iar mingea l-a lovit în mână pe Miculescu. Mai mult, slătinenii ar fi putut evolua în superioritate, din minutul 30, când Redzepi este iertat de arbitru de un al doilea gaben, pentru o intrare dură asupra lui Ene, jucător transportat la spital.

Slătinenii au mai avut o bară prin Bancu, un șut al lui Firțulescu, ce a trecut milimetric pe lângă stâlpul porții lui Kirev, care era bătut, dar și două ratări imense, prin Matei și Marin, jucători ce au avut ocazii ideale de a închide meciul.

ACS Poli Timișoara a avut un gol anulat în prima repriză, pentru o poziție suspectă de ofsaid. În rest, bănățenii nu și-au creat acțiuni mari de a înscrie, pericol la poarta lui Bugiu existând în urma unor cornere sau lovituri libere, care nu au prins spațiul porții.

După fluierul de final, arbitrul Marcel Bîrsan a fost huiduit minute bune de publicul prezent în tribunele Stadionului 1 Mai. Brigada a ieșit de pe teren flancată de forțele de ordine.

FC OLT SLATINA
ACS POLI TIMIȘOARA
1-1

A. David 67 / Trandu 90+4 – pen.

Bugiu – V. Dima, I. Șerban, Crușoveanu (cpt.), Giurcă (Cosic 50) – Polgar, Quist, Bancu – Firțulescu, D. Ene (A. David 31), M. Matei (Al. Marin 79)
Antrenor: Dan Oprescu

Kirev – Nohai, Redzepi, Miculescu, Bălace – Goge (Bărbuț 46), Poparadu (cpt.), Trandu, Fl. Nanu (Al. Boștină 73) – Boldea (M. Dina 68), S. Szekely
Antrenor: Valentin Velcea

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Apr. 2013, 00:26 Campionat
Pe aceeași temă