Silviu Bălace: „Mărgăritescu e destul de dur”

14 Sep. 2012, 21:00 Campionat
Silviu Bălace:**
Cel mai experimentat jucător din lotul lui ACS Poli îi cunoaște bine pe câțiva dintre adversarii de duminică de la CS Mioveni. Silviu Bălace crede în victoria echipei sale, dar atrage atenția asupra jucătorilor cu experiență din lotul argeșenilor. Andrei Mărgăritescu, fostul său coleg de la Dinamo, fiind cel pe care l-a evidențiat în mod special.

Cu siguranță ne așteaptă un meci dificil, la care ne pregătim de după meciul cu UTA. Mi-a părut rău câteva zile că nu am câștigat. Am văzut că au jucători de valoare, cu experiență. Noi ne-am pregătit foarte bine, suntem conștienți că va fi greu. Suntem pregătiți, sperăm să avem o dăruire mai mare și să punem în aplicare metodele de la antrenament. Putem veni cu o victorie de acolo, am vorbit cu colegii și suntem conștienți că dacă luăm trei puncte acolo lucrurile intră in normalitate. Suntem ok ca lot și stare de spirit, suntem conștienți că va fi greu. Victoriile aduc victorii și starea va fi mai bună”, a declarat Bălace.

Dintre piesele de bază ale Mioveniului, precum Emil Dică, Ionuț Stancu sau Andrei Mărgăritescu, „Nedved” e cel mai familiarizat cu ultimul dintre ei. Cu Mărgăritescu am și jucat la Dinamo, e destul de dur. Sunt doi-trei jucători care trag jocul Mioveniului în sus, încercăm să-i contracarăm să nu-și facă jocul”, a conchis mijlocașul bănățenilor.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

14 Sep. 2012, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă