Silviu Bălace: „Această promovare va fi mai dulce”

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:27 Campionat
Silviu Bălace:**

După ce a urcat în primul eșalon cu Severinul, mijlocașul-veteran al bănățenilor e aproape de a repeta performanța în vară cu ACS Poli. Silviu Bălace, al doilea căpitan al noii echipe, rămâne însă precaut și crede că obiectivul va putea fi atins dacă el și colegii săi vor fi în continuare la fel de muncitori.

„E bine, e obiectivul nostru acela de a promova, suntem acolo dar mai e drum lung. Trebuie să muncim în continuare, urmează un meci greu la Oradea, sper să terminăm bine acest tur. La pregătirea care va urma vom pune la punct toate lucrurile mai puțin bune din toamnă și sper să terminăm acest campionat chiar pe primul loc. Nu a fost ușor deloc, și Vali ne-a dat încredere, le-am dat la mulți peste nas, noi trebuie să rămânem la fel de modești și muncitori, doar așa am ajuns pe acest loc. Eu tot timpul m-am gândit să câștigăm fiecare joc și apoi ne uităm la celelalte echipe. Distanțele nu sunt extraordinar de mari, poate să vină și UTA și Tg. Mureș, important e ce facem noi. Dacă nu câștigăm atunci orice pas greșit poate micșora distanța”, a declarat „Nedved”.

Silviu Bălace (33 ani) susține că deși a mai reușit recent performanța de a promova în Liga I, experiența va fi mai frumoasă acum, fiindcă e la Timișoara, unde așteaptă mai mulți spectatori la returul din primăvară. „Am promovat și cu Severinul, aceasta va fi însă și mai dulce, chiar sunt încrezător. Mă așteptam că nu o să fie la fel, prin jocul nostru și când se va apropia momentul promovării vor fi mai mulți spectatori, dar totul depinde de noi să-i atragem și cu siguranță vor veni”, a adăugat mijlocașul.

Petre, surprins de ce a găsit la ACS Poli

Cel poreclit Nedved din Banat spune că și Ovidiu Petre, mijlocaș reîntors la pregătirea timișorenilor și care are mari șanse să semneze acum cu ACS Poli, a rămas impresionat de ce s-a realizat în tur.

„Eu am încercat să-l conving de la început, acum probabil e încântat, a rămas și el surprins că suntem acolo, nu se aștepta, mulți nu se așteptau”, a conchis Bălace.

ACS Poli va evolua duminică la Oradea, cu FC Bihor, în ultima etapă a turului din B2.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
 

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:27 Campionat
Pe aceeași temă