Silviu Bălace a semnat pe trei ani cu ACS Poli!

29 Aug. 2012, 20:56 Campionat
Silviu Bălace a semnat** pe trei ani cu ACS Poli!

„Nedved” s-a întors bucuros în Banat deși vine de la o divizionară A, CS Turnu Severin, și s-a pregătit miercuri pentru prima dată cu noua echipă. Silviu Bălace e nerăbdător să redebuteze contra lui UTA și speră ca suporterii să se întoarcă pe „Dan Păltinișanu” pentru a crea atmosfera care l-a marcat în perioada petrecută la Poli.„Eu sunt foarte bucuros și discutam cu soția mea, nu ne vine să credem că am reușit să revenim aici. Eu am încercat de mai multe ori să revin la Timișoara, din păcate nu s-a putut, acum a fost așa o chestie foarte rapidă, mi-a dat cineva o idee, că se face aici un proiect serios și a fost o formalitate să revin acasă. Cei de la Severin m-au înțeles și m-au lăsat să plec, am reziliat contractul după care am discutat cu oamenii de aici. Era o dorință mare să revin aici, probabil în momentele acestea când e nevoie de cineva să ajute, fiind un proiect nou e important să venim să ajutăm, noi jucătorii mai cu experiență, pe lângă cei tineri, lotul care este astăzi, să formăm o echipă bună și să îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat Bălace.

Jucătorul de bandă stânga a încercat să revină la Poli în iarnă dar și acum doi ani, acum va evolua la „Noua Poli” pentru următorii trei ani.

Redebut cu UTA

Silviu Bălace a debutat la Poli AEK în primăvara lui 2003 chiar contra „Bătrânei Doamne”. „Așa a fost să fie când am debutat în 2003 aici, am debutat la UTA și am câștigat 1-0 și atunci mi-am dat seama ce atmosferă pot crea suporterii, pentru că nu mai întâlnisem așa ceva până atunci. Luni sper să debutez din nou cu o victorie”, spune cel poreclit „Nedved din Banat”.

Silviu Bălace (33 de ani) a marcat 8 goluri în 95 de apariții pentru Poli pe prima scenă și știe importanța suporterilor.Aștept să vină lângă echipă prin jocul nostru, prin rezultatele noastre, realizarea obiectivului de promovare în Liga I. Îi vom face să revină ușor ușor alături de noi. Probabil că numai de noi va depinde acest lucru. Mi-ar plăcea să revină să retrăiesc atmosfera din trecut”, a concluzionat fotbalistul care a mai trecut pe la Craiova, Dinamo sau Vaslui.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

29 Aug. 2012, 20:56 Campionat
Pe aceeași temă