Severinenii, învinși după opt etape

22 Mar. 2009, 17:05 Campionat
Severinenii, învinși după opt etape

Dacă pe finalul turului obținuseră patru victorii consecutive prin care urcaseră pe poziția secundă, echipa preluată în iarnă de Eugen Neagoe a adus doar cinci puncte în primele patru etape ale returului și a coborât pe locul cinci al clasamentului.

 

Prima înfrângere a lui „Geană” la FC Drobeta a produs numeroase nemulțumiri în rândurile conducerii, după ce severinenii au fost îngenunchiați la Arad de o grupare care a început să spere din ce în ce mai mult  la salvarea de la retrogradare după succesul cu 2-0 înregistrat sâmbătă.

 

„Am dominat începutul meciului, n-am marcat, după care mi-a fost rușine de ce am văzut la echipa mea. A fost nesimțire, am arătat penibil. Urât din partea jucătorilor. Dacă tratează fotbalul în halul acesta, nu mai joaca nici la liga a doua, ce sa mai vorbim de altceva”, a spus, la conferința de presă, antrenorul Eugen Neagoe, a cărui echipă va întâlni etapa viitoare liderul Unirea Alba Iulia.

 

Severinenii nu mai pierduseră din etapa a XIII-a, scor 1-3 la FC Bihor cu Iulian Mihăescu la timonă, iar în retur, cu Eugen Neagoe pe bancă tehnică, au câștigat doar cu CF Liberty Salonta (3-1).

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

22 Mar. 2009, 17:05 Campionat
Pe aceeași temă