Serie neagră pentru Brăila. Trupa lui Pânzaru a ajuns la a patra înfrângere consecutivă și se scufundă în clasament

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 12:44 Campionat
Serie neagră pentru Brăila.** Trupa lui Pânzaru a ajuns la a patra înfrângere consecutivă și se scufundă în clasament

Dacia Unirea a bifat sâmbăta trecută cea de a patra înfrângere consecutivă, 3-1 în partida de la Academica Clinceni, și a coborât pe locul al 11-lea în clasamentul Ligii 2. De partea cealaltă, ilfovenii i-au egalat la puncte pe brăileni, 13, și au trecut peste ei datărită golaverajului mai bun.

Marius Coman, de la gazde, a șutat pentru prima dată spre poarta brăileană, iar replica oaspeților a venit în minutul 14, dar nici Adăscăliței nu a reușit să cadreze mingea pe spațiul porții. Petean și-a reglat tirul trei minute mai târziu, apoi a urmat prima mare ratare în contul oaspeților, semnată de Muscă.

Clinceniul a preluat inițiativa, însă Necoară (23) a reușit să respingă o minge care îl căuta pe Marin, iar, zece minute mai târziu, Ghiocel l-a deposedat, in extremis, pe Coman. Presiunea echipei ilfovene la poarta lui Gârlea s-a accentuat și, după ce mingea reluată de Coman a șters transversala, gazdele au reușit să deschidă scorul în penultimul minut al primei reprize, după o fază fixă: Predescu a centrat din corner, iar Marian Marin a deschis scorul, 1-0, pentru Academica. În secunda a 15-a a reprizei a doua, ilfovenii și-au dublat avantajul grație unui gol marcat de Antohi. Cu un șut plasat, Vențer a marcat pentru 3-0 în minutul 66 și partida era jucată.

Dacia Unirea  a reușit să înscrie golul de onoare la ultima fază a meciului, prin Enciu, și astfel a înregistrat ce-a de a patra înfrângere consecutivă.

Miercuri, 5 octombrie, Dacia Unirea va juca în Cupa României la Știința Miroslava, iar sâmbătă, va evolua în campionat, pe Municipal în compania echipei Metalul Reșița. De partea cealaltă, Academica Clinceni joacă miercuri în turul IV al Cupei cu Juventus București, liderul Ligii 2, în timp ce în campionat, sâmbătă, de la ora 11:00, joacă la Dunărea Călărași.

FC ACADEMICA CLINCENI – DACIA UNIREA BRĂ‚ILA 3-1
M. Marin ’44, Antohi ’46, Vențer ’66 / M. Enciu ’90+3

Matache (cpt.) – Butean, M. Marin, R. Crișan, Cip. Perju – Vențer, Ad. Udrea, C. Predescu (Cocîrlă ’81), Fl. Ștefan (C. Gheorghe ’67) – Antohi, M. Coman (Lemnaru ’77)
Rezerve neutilizate: Rudnițchi – A. Gojnea, Fota, Chebac
Antrenor: John Ene

Gârlea – Gab. Niță, L. Ivan, Ghiocel, Necoară (Stănciulescu ’65) – C. Roșu (M. Enciu ’46), Petean, Rz. Adăscăliței, C. Neagu – Frunză (cpt.), Al. Muscă (D. Oprea ’65)
Rezerve neutilizate: Bg. Olaru – Olenic, Roșoagă, P. Ioan
Antrenor: Alin Pânzaru

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 12:44 Campionat
Pe aceeași temă