Șefii au redus cu 25% contractele la Turda „Unii jucători vor pleca”

27 Oct. 2011, 13:56 Campionat
Șefii au redus cu 25% contractele la Turda**

Startul sezonului 2011-2012 pentru gruparea de pe malul Arieșului este una fără precedent. După 10 etape scurse din acest sezon, turdenii au în cont doar 4 puncte amărâte, adunate din tot atâtea remize. Nici la capitolul eficacitate nu stau mai acătării, deoarece au înscris doar 6 goluri, încasând în schimb 13.

Chiar dacă în 10 etape au evoluat pe teren propriu de patru ori ,,vulturii roșii” au avut aripile frânte și nu au reușit să obțină decât 2 puncte, în fața celor de la Luceafărul Oradea și Juventus București, iar în jocurile disputate pe teren propriu în compania celor de la UTA și Mureșul Deva au cedat toate punctele. Foarte curios este faptul că turdenii au reușit să înscrie doar în deplasare, singurul joc în care nu au punctat fiind cel din prima etapă cu Gaz Metan Severin – Arieșul 2-0.

În situația fără precedent creată, conducerea clubului turdean a hotărât să diminueze cu 25 %, contractele jucătorilor. Ca o completare a măsurilor, în această săptămână, conducerea celor de la Arieșul a pus presiune pe echipă, comunicând că este posibil să se despartă de unii dintre componenții lotului.

„Meciul cu Oradea devine crucial pentru mulți dintre băieți deoarece ar putea fi ultimul în culorile Arieșului. Vom avea o discuție cu toți componenții lotului să vedem cum îi vom putea motiva pentru a sparge gheața în jocul cu FC Bihor. Nu va fi ușor nici în celelalte două pe teren propriu cu FC Olt și Unirea Alba Iulia, jocuri în care noi vizăm toate punctele. Chiar dacă vom obține punctaj maxim în cele trei jocuri, ne gândim serios să renunțăm la anumiți jucători. La rezultatele înregistrate până acum ne-am gândit de ce să-i mai plătim? Mai bine vom încerca să revigorăm activitatea la nivelul Centrului de Copii și Juniori și să le dăm o șansă celor pe care-i avem în propria ogradă. În acest sens George Ciorceri a și văzut la lucru în această săptămână câțiva tineri care evoluează la grupele de juniori, dar și pe unii care sunt împrumutați la altă echipă”
, a declarat Virgil Blasiu, președintele celor de la Arieșul Turda,

„Vom încerca să facem ceea ce de multă vreme, ar fi trebuit să se facă. Încercăm să punem accent pe mai mulți jucători tineri din zonă, pentru a da continuitate centrului de copii și juniori. În acest sens am văzut în această săptămână câțiva tineri de la juniori, dar și pe unii împrumutați, care mi-au lăsat o impresie bună (Soporan, Jișa, Nicoară, David, Ov. Onacă din propria pepinieră și V. Mercean, Ionuț Mercean, M. Onacă împrumutați la Arieșul Mihai Viteazu în liga a IV-a.). Cu acești copii vom încerca să refacem Arieșul de altădată, numai că v-a trebui să avem răbdare, pentru că rezultate triumfătoare nu pot apărea peste noapte”, a declarat George Ciorceri, antrenor principal la Arieșul.

articol scris de Ioan ARION

27 Oct. 2011, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă