Alexandru Cherecheș și-a revenit după KO-ul suferită în meciul cu Rapid. „N-au fost mari complicații. Am început antrenamentele separat”

Alexandru Cherecheș (23 de ani), fundașul lateral al echipei ASU Politehnica Timișoara, și-a revenit după accidentarea suferită la începutul lunii martie, în primele minute ale partidei cu Rapid (scor 0-0), din campionat, desfășurată pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Fotbalistul făcut KO în săritură de Robert Băjan a început pregătirea individuală, pe care o urmează și ceilalți colegi, la îndrumarea preparatorului fizic.

Cherecheș așteaptă ca pandemia de coronavirus să treacă și să revină la antrenamentele cu echipa. Recunoaște că o pauză mare ar face ca tot ce a acumulat în perioada de pregătire din iarnă să se piardă.

„Sunt bine și mi-am revenit. Am început antrenamentele și abia așteptam să reintru la joc. A fost o lovitură mai puternică, dar fără mari complicații. Am început antrenamentele separat, dar încă nu m-am băgat la jocuri de contact. Abia așteptam să reintru în circuit.

Este o perioadă grea pentru toți fotbaliștii și pentru toată lumea. Nu este ușor să stai mult timp fără fotbal, fără antrenamente, plus de asta îmi pare rău că pierdem tot ce am acumulat până acum, dar prioritară este sănătatea și trebuie să respectăm regulile impuse”, a declarat fundașul stânga, citat de site-ul Sportul Sălăjean.

Accidentat în minutul 5 al meciului cu Rapid și dus la spital

Accidentarea lui Alexandru Cherecheș s-a produs în meciul lui ASU Poli cu Rapid, de pe 1 martie, de la Timișoara. Meciul a făcut parte din etapa a 23-a din Liga 2, iar faza s-a derulat în minutul 5, după o intrare întârziată a lui Robert Băjan, care a și fost eliminat. Cherecheș fost transportat la spital, unde i s-au făcut mai multe teste.

Din fericire, accidentarea nu a fost gravă și a avut nevoie de câteva zile de pauză. A ratat ultimul meci jucat de ASU Poli Timișoara înaintea întreruperii campionatului, cedat cu 1-2 în fața celor de la Concordia Chiajna.

„După contactul din meciul de astăzi dintre Alexandru Cherecheș și Robert Băjan, jucătorul nostru suferit un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunoștință, fiind transportat la spital. În urma investigațiilor a fost externat cu recomandarea de repaus și supraveghere din partea doctorului echipei pentru următoarele zile.
Multă sănătate Alex și Robert!”
, se arăta în postarea timișorenilor de pe Facebook, după accidentare.

Alexandru Cherecheș, originar din Șimleu Silvaniei, a evoluat în toate cele 22 de meciuri disputate de ASU Poli în acest sezon de Liga 2, în toate fiind utilizat ca titular și în doar două fiind înlocuit. În ediția trecută a eșalonului secund a avut 29 de apariții, toate ca titular, și a marcat două goluri.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Pe aceeași temă