Se strâng bani pentru Rapid: tricoul lui Pancu a fost scos la licitație

Mihai Andries 02 Jun. 2014, 15:33 Campionat

Suporterii rapidiști, în frunte cu directorul de imagine și ofițerul de presă al clubului Lucian Ionescu, au anunțat mai multe licitații prin care se vor strânge fonduri pentru clubul Rapid. Astfel, Lucian Ionescu a oferit un tricou al lui Daniel Pancu de la Beșiktaș, purtat de jucător după un „fabulos Beșiktas – Galatasaray, urmat de o noapte de pomină”, așa cum este prezentat pe pagina de promovare a licitației.

„Una dintre amintirile dragi mie îl reprezintă acest tricou pe care i l-am confiscat bunului meu prieten Daniel Pancu, la Istanbul, după un fabulos Beșiktas-Galatasaray, urmat de o noapte de pomină. A sosit momentul să mă despart de tricoul meu drag și îi voi cere scuze lui Pancone că am ajuns să îmi vând amintirile. Mă va ierta însă pentru că o fac pentru Rapid!

Licitația pentru acest tricou începe de la suma de 100 euro punctul final fiind vineri, 6 iunie, ora 23.59. Cumpărătorul va vira suma direct în contul clubului făcut public pe site. Există posibilitatea obținerii unui autograf cu dedicație pe tricou chiar de la Daniel Pancu.”

Anunțul a fost postat pe pagina personală de Facebook a lui Lucian Ionescu și se speră că va aduna câți mai mulți bani care se vor duce în contul clubului giuleștean.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 02 Jun. 2014, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă