Se îngroașă rândurile „răniților”. ASU Poli a mai pierdut un titular pentru o perioadă îndelungată

Anda DELIU, Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 21:16 Campionat
Se îngroașă rândurile

ASU Poli are o săptămână interesantă, cu derby-ul cu Ripensia, programat miercuri. Totuși, echipa a pierdut doi jucători importanți. Victoria cu Csikszereda i-a „costat” pe alb-violeți pierderea lui Marvin Schieb. Octavian Benga poate fi mulțumit, deoarece Adrian Ungureanu, ieșit accidentat sâmbătă, este apt de joc.

Cu o săptămână înainte, ASU Poli a rămas fără Alin Manea pentru o bună perioadă de timp, deoarece șeptarul echipei și-a rupt mâna. Marvin Schieb a suferit și el o fractură, de data aceasta de pomete, după ce Eder Gonzalez l-a lovit cu cotul în față la un duel aerian. Fața lui Schieb s-a umflat și, tocmai de aceea, va fi operat după ce scapă de hematom.

„În urma investigațiilor medicale s-a constatat că mijlocașul nostru are fractură de pomete și maxilar, cu probleme la sinus. A fost internat la Clinica de Chirurgie Orală și Maxilo – Facială Timisoara urmând ca marți-miercuri să fie supus la două intervenții chirurgicale”, au transmis cei de la ASU Poli.

În același meci, și Adrian Ungureanu a ieșit accidentat. Fotbalistul a fost suspect de entorsă, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă. „Nu are nimic, e apt de joc. A venit la antrenament”, a precizat antrenorul Octavian Benga.

ASU Poli va juca pe terenul Ripensiei, pe arena Electrica, miercuri, de la ora 14:00, în etapa a 17-a a Ligii 2, a doua intermediară din acest sezon.

Înaintea meciului direct, ASU Poli e pe locul 11, cu 20 de puncte, iar Ripensia e pe poziția a 15-a, cu 18 puncte.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 21:16 Campionat
Pe aceeași temă