Schimbare de lider în Vest! Poli a urcat pe primul loc!

19 Nov. 2011, 13:57 Campionat

Pe o vreme foarte friguroasă și cu doar 700 de spectatori în tribune, Poli a învins cu 3-0 pe Arieșul Turda și a urcat pe primul loc al seriei a doua din eșalonul secund. A fost o ultimă reprezentație pe stadionul „Dan Păltinișanu” înaintea meciului din sferturile Cupei României cu Gaz Metan, când atmosfera va fi multa mai călduroasă, atât pe teren cât și în tribune.

Aproape tot meciul s-a jucat în jumătatea de teren a oaspeților, însă timișorenii nu au călcat pedala de accelerație pentru a realiza chiar scorul campionatului. Golul nu avea cum să nu vină și asta s-a întâmplat în minutul 25, când Axente a trecut lejer de un fundaș al Turdei și i-a pasat lui Curtean, care l-a executat pe Pampea cu un șut pe jos, în colțul dijn stânga al porții oaspeților.

Imediat după pauză, misiunea timișorenilor a fost ușurată de eliminarea fundașul Daouda Thiandoum, care a primit al doilea galben în urma unui fault dur la Mera. În superioritate numerică, Poli a ratat două ocazii imense prin Popovici, după care au venit golurile care au urcat-o pe Poli pe primul loc, peste Gloria la golaveraj. Vedeta echipei, Goga, a făcut 2-0, iar cel mai tânăr jucător al Timișolarei, Fuchs, a marcat primul său gol la nivel de seniori. Mijlocașul de 19 ani l-a driblat pe portar și a înscris în poarta goală (min. 75).

Pe final au mai fost un penalty neacordat la un fault asupra lui Goga și o ratare imensă a lui Ricketts (a trimis mingea în transversală din cinci metri). Turda putea înscrie golul de onoare în ultimul minut, când Vajda a trimis din lovitură liberă la câțiva centimetri pe lângă poarta lui Lepmets.

articol scris de Radu Faur

foto de Istvan Szasz

19 Nov. 2011, 13:57 Campionat
Pe aceeași temă