Șcheau: „Contra UTA-ei ne bazăm și pe motivația în plus a arădenilor”

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 22:22 Campionat
Șcheau:**

Cu trei puncte câștigate în Calea Aurel Vlaicu, FC Olt Slatina face un pas enorm spre play-off și implicit își atinge obiectivul fixat pentru acest sezon. Tocmai de aceea gruparea din Oltenia tratează extrem de serios partida contra „alb-roșiilor” ajungând încă de joi seara la Arad.

Și, dacă la capitolul lot de jucători, există o singură absență, cea a lui Octavian Drăghici, la nivel de staff tehnic va lipsi însuși antrenorul principal. Arădeanul Dan Oprescu a fost suspendat două runde după eliminarea suferită în timpul meciului pierdut acasă cu CS U Craiova, așa că va lua loc în tribune.

Pe bancă va sta, printre alții, și președintele clubului slătinean, care subliniază încă de pea cum importanța confruntării de sâmbătă dimineața. „Este un meci foarte important pentru noi împotriva unei echipe ce impune respect prin nume și tradiție și chiar prin fotbaliștii de valoare ce evoluează astăzi acolo. Dar, noi tratăm meciul cu maximă seriozitate, suntem conștienți de posibilitățile noastre și cred că putem învinge la Arad. Cu trei puncte cred că ne-am îndeplini obiectivul, calificarea în play-off, susține Cristian Șcheau.

Acesta nu crede că utiștii o vor lăsa mai moale cu gândul de a o coborî pe Bistrița în play-out chiar în locul slătinenilor. Calculele se fac în birouri, pe teren se va juca fotbal, sunt convins de asta. Fiecare meci are miza sa, nu cred că UTA își poate propune să piardă indiferent cu cine ar juca. Va fi un meci greu și echilibrat, mai spune șeful oltenilor.

În fine, Șcheau recunoaște că unul dintre atuurile echipei sale este dorința arzătoare a arădenilor de la Slatina de a demonstra că au fost „alungați” pe nedrept departe de casă. Ne bazăm și pe motivația în plus a arădenilor și a jucătorilor din zonă care au evoluat la UTA. Știm că pe undeva le pare rău că au plecat de la Arad, dar, la fel de bine, sunt mulțumiți că au găsit un club care îi respectă și le răsplătește eforturile sportive. Suntem mulțumiți de toți, dar antrenorul va decide câți dintre ei vor juca sâmbătă. 

Într-adevăr, în lotul celor de la FC Olt și-au găsit locul arădenii Alin Gligor, Flavius Cuedan, Alin Pavel și Petrică Huțanu, dar și foștii textiliști, Alin Ignea și Gabriel Siminic.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Apr. 2014, 22:22 Campionat
Pe aceeași temă