Sar cu banul

11 Apr. 2009, 07:31 Campionat
Sar cu banul

Importanța partidei cu Vâlcea i-a pus pe gânduri pe șefii lui „U“ care s-au hotărât să îi motiveze financiar pe jucători.

 

Chiar dacă au obținut în retur o victorie pe teren propriu, în compania echipei UTA, și două remize în deplasare, la Drobeta și Alba, jucătorii clujeni nu au primit niciun ban, de fiecare dată conducerea motivând decizia de a nu-i premia prin faptul că echipa a fost sub locul 9 în clasament.

 

Faptul că ar putea să ajungă pe un loc retrogradabil în cazul unui semieșec cu Vâlcea i-a pus pe gânduri pe șefii echipei clujene.
 

 

Aceștia i-au anunțat ieri pe jucători că vor fi premiați în cazul în care vor obține victoria cu Vâlcea. „Am vorbit cu jucătorii și le-am spus că vor fi răsplătiți financiar în cazul unei victorii. Nu le-am zis suma de bani, dar le-am transmis că vor fi mulțumiți. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a scăpa de presiunea care este la echipă. Am mari emoții înaintea acestui meci“, a declarat președintele Remus Câmpeanu.
 

 

Decizia a fost pe placul antrenorului Marius Popescu, care vrea, pe lângă victoria de azi, să obțină un succes și etapa viitoare la CFR Timișoara. „Sperăm să reacționeze bine jucătorii la decizia conducerii. Vreau șase puncte din partidele cu Vâlcea și cu Timișoara, dar nu cred că aceste meciuri sunt decisive pentru viitorul echipei“, a precizat Popescu.
 
 

 

Ultimatum pentru acționari
 

 

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor echipei clujene. Acționarii minoritari ai echipei vor trebui să precizeze până pe 25 aprilie suma cu care vor participa la majorarea de capital, în condițiile în care în ultimele opt luni nu au mai dat niciun ban. Altfel, Teodor Pop a fost votat în unanimitate de către acționari drept reprezentant al C.L. în Consiliul de Administrație.

 

„Să-i scoatem din cursa promovării“

 

Echipa din Alba Iulia și-a făcut deja planurile pentru meciul de marți cu Internațional Pitești. „Chiar dacă și o remiză ar însemna un punct câștigat pentru noi, ne deplasăm la Pitești pentru a lua toate punctele. Avem un lot valoros și vom demonstra asta. Avem șansa de a-i scoate pe piteșteni din cursa promovării“, a declarat fundașul central Cosmin Marincean.

 

11 Apr. 2009, 07:31 Campionat
Pe aceeași temă