Săndoi își dorea o victorie și mai categorică în fața Brăilei: „Ratăm din toate pozițiile”. Ce-l nemulțumește pe antrenorul Argeșului și motivul pentru care a schimbat portarul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 14:56 Campionat
Săndoi își dorea o victorie și mai categorică în fața Brăilei:

FC Argeș a avut un meci ușor în etapa a 14-a a Ligii 2. Echipa piteșteană a trecut fără probleme, cu 4-1, pe teren propriu, de Dacia Unirea Brăila, ultima clasată. Ionuț Șerban (27, 65), Vasile Gheorghe (83) și Cătălin Barbu (90+3) au marcat pentru alb-violeți în partida desfășurată pe stadionul din Trivale, în timp ce Stephane Le Metayer (72) a înscris pentru oaspeți.

La finalul partidei desfășurate sâmbătă, Emil Săndoi, antrenorul Argeșului, s-a declarat mulțumit, în mare parte, de jocul elevilor săi, însă a avut și câteva reproșuri la adresa acestora.

„În primul rând, vreau să-i felicit pe băieți pentru rezultatul de astăzi. Erau foarte importante cele trei puncte puse în joc. Îmi pare rău că ratam cu nonșalanță o groază de ocazii pe care ni le creăm. Acest lucru mă îngrijorează. Am fi meritat să câștigăm la un scor mult mai mare. Cred că am ratat astăzi din toate pozițiile posibile. Un joc pe care îl ai în mână, o greșeală și o inspirație a adversarului, un pas bun printre fundașii noștri, a făcut să primim gol. Imediat am reușit să ne distanțăm pe tabelă și am avut alte ocazii de gol. O victorie meritată. Suntem acolo în plutonul fruntaș. Orice victorie te poate duce în primele trei echipe”, a spus Săndoi.

Barbu, Vasile Gheorghe și Enceanu sunt printre remarcații antrenorului alb-violeților după jocul cu ultima clasată. „Mă bucur pentru jucătorii care au reușit să înscrie. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare. Mă bucur foarte mult pentru Cătălin Barbu, care, în afară de gol și pasa de gol, a mai avut încă o ocazie de singur cu portarul, pe care a ratat-o însă. Mă bucur și pentru Vasile Gheorghe și Enceanu că au intrat bine în meci. Vasile Gheorghe a reușit să ducă un meci întreg. A fost cu pasul decisiv și la finalizare”, a mai comentat Emil Săndoi.

„Popescu a dat încredere echipei”

În meciul cu Dacia Unirea, Săndoi i-a dat prilejul portarului Octavian Popescu (32 de ani) să debuteze în acest sezon al Ligii 2. În primele 13 etape, titular a fost Andrei Ureche (20 de ani).

„Și portarul Popescu a făcut o partidă bună. Am ales până în acest moment să jucăm cu un junior în poartă pentru a avea în plan ofensiv mai mulți jucători cu experiență și mai mulți fotbaliști de profil ofensiv. Ureche a făcut unele greșeli care ne-au costat puncte. Astăzi, Popescu a avut o evoluție bună. Au fost două situații în care a scos mingi destul de grele. A dat încredere echipei și este un portar pe care noi ne bazăm în continuare. A așteptat să-i vină rândul, a avut o evoluție bună și îl voi schimba numai într-un caz de forță majoră”, a declarat Săndoi la conferința de presă de după meci.

După 14 etape, FC Argeș se află pe locul 4, cu 28 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul Chindia. Vineri, de la ora 18:00, echipa piteșteană joacă la Timișoara, pe „Dan Păltinișanu”, cu Ripensia.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă