Săgeata urcă pe prima poziție în Seria 1 după ce trece și de Unirea

Săgeata Năvodari a reușit sâmbătă, în cea de-a treia etapă a ligii secunde, să lege a patra victorie consecutivă în acest debut de sezon, dacă punem la socoteală și meciul din turul V al Cupei. După primele două meciuri din campionat câștigate împotriva echipelor ACS Berceni, 2-1, și CS Balotești, 1-0, și după izbânda din Cupa României în fața Farului, 3-1 după prelungiri, elevii lui Cătălin Anghel s­au impus la limită, scor 1-0, într-un meci aprig disputat împotriva Unirii Slobozia.

Meciul de pe stadionul Flacăra din Năvodari a debutat în nota de dominare a echipei gazdă. Cea mai importantă fază a primei jumătăți de oră a avut loc în minutul 22, când jucătorul Unirii Slobozia, Constantin Toma l­a faultat în careu, din poziția de ultim apărător, pe Ganea, scăpat singur spre poarta adversă. A transformat cu ceva emoții de la punctul cu var Ovidiu Vezan, nu înainte ca centralul să-l elimine pe fundașul Unirii.
 
Repriza a doua a continuat în nota de dominare a năvodărenilor, care au încercat să profite de omul în plus, dar, deși ocaziile la poarta adversă s­au înmulțit, atacanții Săgeții au mai reușit să mai înscrie. Nu au făcut­-o nici rezervele Bărbulescu, Chițu și Eloy, care au intrat în a doua repriză în locul lui Deletic, Stana și Ganea, iar meciul s­-a încheiat cu scorul stabilit încă din minutul 23.

În urma acestei victorii, Săgeata a urcat pe primul loc al clasamentului, profitând de egalul dintre Farul Constanța și Academica Pitești, meci care s-­a încheiat cu scorul de 1­-1. La sfârșitul partidei de la Năvodari, antrenorul oaspeților, fostul dinamovist Adrian Mihalcea, a recunoscut justețea acordării penaltiului pentru Săgeata.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI    1
UNIREA SLOBOZIA    0

Vezan ”23 – pen.

Albuț – Cârjă, I. Ursu, R. Damian, Bruno – Muzac, D. Stana (Bărbulescu ”76) – Cr. Ganea (M. Chițu ”80), Vezan (cpt.), Deletic (Eloy ”66) – Guerra
Antrenor: Cătălin Anghel

L. Dobre – S. Stan, R. Soare (cpt.), Hristian, C. Toma – Ibrian, Macare, Ivașcă, Gohoreanu (Topală ”59) – Bolat, C. Tănasă (D. Ene ”72)
Antrenor: Adrian Mihalcea
Eliminare: C. Toma ”20 (roșu direct)

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă