Săgeata în zbor spre Liga 1: obstacol dificil la Balotești

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 16:48 Campionat
Săgeata în zbor spre Liga 1:** obstacol dificil la Balotești

Săgeata Năvodari a mai bifat un succes pe drumul de revenire pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a dispus cu 1-0 de CS Balotești. Victoria a fost obținută cu destulă dificultate, în condițiile în care terenul greoi a anulat diferența de valoare dintre cele două adversare, iar Baloteștiul a avut între buturi un Fulga într-o formă de zile mari.

Mai mult, ilfovenii au fost la un pas de a deschide scorul în prima repriză, la o fază la care Chiacu a șutat foarte bine, Albuț a respins în față, iar mingea a lovit un coechipier de al său și a ricoșat în transversală. Scăpați cu fața curată după această fază, elevii lui Cătălin Anghel au avut din nou noroc și după reluare, la faza unicului gol al meciului.

O eroare a lui Flămânzeanu a fost speculată prompt de golgheterul Guerra, care i-a adus Săgeții cele trei puncte puse în joc. Fluierul final a adus bucuria în tabăra năvodărenilor, care împart fotoliul de lider cu cei de la Academica Argeș. Ambele echipe au același număr de puncte, dar Săgeata are golaverajul mai slab, 3-1 față de 4-0.

„Sunt trei puncte mari, pentru că am avut parte de un meci greu, pe un teren imposibil. Pot spune că suntem în grafic în privința rezultatelor din acest debut de campionat și sunt convins că jocul ar fi arătat cu totul altfel dacă s-ar fi disputat pe un teren normal. Jucătorii merită felicitați pentru că au dat dovadă de caracter și profesionalism, arătând că-și doresc victoria, indiferent de condițiile de joc”, a declarat după meci Aurelian Băbuțan, managerul general al năvodărenilor.
 

CS BALOTEȘTI – SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI 0-1 (0-0) Guerra 65

Balotești: Fulga – Lupașcu, Flămânzeanu (cpt.), Șomodean, N. Filip (G. Crăciun ’70) – L. Ion, Mande (Gojnea ’74) – Marinaș, H. Chiacu, M. Dobrescu – B. Oprea (Angelescu ’84)

Săgeata: Albuț – Cârjă, Fl. Pătrașcu, R. Damian, Bruninho – Muzac, D. Stana (Bărbulescu ’78) – Cr. Ganea (M. Chițu ’88), Vezan, Eloy (Deletic ’63) – Guerra.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă