Săgeata, cea mai bună echipă din Liga a II-a!

09 Sep. 2012, 18:30 Campionat

În etapa cu numarul doi a Ligii a II-a la fotbal,Săgeata Năvodari a primit vizita nou promovatei ACS Buftea. Ambele echipe veneau după câte un 3-0 în etapa inaugurală, Săgeata învingând pe Dinamo II la București, iar ACS Buftea bifând succesul la masa verde după ce FCM Bacău nu s-a prezentat pe terenul ilfovenilor.
Meciul disputat pe stadionul Flacăra din Năvodari a fost câștigat la pas de gazde, cu scorul de 4 la 0. Năvodarenii au început bine partida reușind să deschidă scorul încă din minutul 5, prin Dorel Zaharia, cu o lovitură de cap,după o centare perfectă a lui B. Oprea, acesta fiind și scorul pauzei. Repriza secundă a aparținut în totalitate gazdelor care au marcat trei goluri și au ratat și multe alte ocazii.Tot în minutul 5, dar al reprizei secunde, tabela avea să se schimbe în 2-0 prin reușita lui Diaby, care l-a învins cu un șut din interiorul careului pe portarul oaspeților. Scorul final a fost stabilit de Dorel Zaharia care a marcat două goluri în minutele 56 și 75,reușind astfel sa își treacă în cont prima triplă din acest sezon.
La finalul partidei antrenorul gazdelor Aurel Șunda a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi și a declarat: „Este o victorie muncită și frumoasă.Valoarea jucătorilor noștrii se vede prin diferența de scor.Cred că suntem pe drumul cel bun după aceste doua victorii. Felicit jucătorii pentru victoria de astăzi și pe secundul meu Dorel Zaharia care a marcat trei goluri. Avem un lot valoros format din 25 de jucători, toți sunt titulari, toți sunt jucătorii noștri și ne bazăm pe ei în funcție de forma în care se află. Ne așteaptă un meci dificil în Cupa Romaniei împotriva celor de la Berceni. Au un lot valoros cu jucători care au evoluat în prima divizie si un antrenor tânar, pe Diniță, însă noi suntem de o categorie superioară și trebuie să dăm totul și să ne calificăm în faza următoare a competiției”.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – ACS BUFTEA 4-0 (1-0) Zaharia ‘5, ’56, ’75, Diaby ’50

Viciu – Goșa, Fl. Popa (cpt.), L. Rusu, Sg. Bar – Diaby, V. Apostol, Vezan (Pleniceanu ’79), Tigoianu (R. Dumitru ’70) – D. Zaharia, B. Oprea (Jianu ’76)
Antrenor: Aurel Șunda

Baruch – G. Roman, Tutunaru (cpt.), Marciuc, Odoroabă – Ciumacenco, A. Nițu (G. Dumitrescu ’46), Al. Dragomir (Danteș ’72), Vențer (Cip. Petrișor ’87) – A. Petrescu, Bâtfoi
Antrenor: Lavi Hrib

Articol și foto de Alexandru RAITA

09 Sep. 2012, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă