Săgeata boantă, ruptă-n prelungiri!

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:54 Campionat

Frig rău, o mână de oameni în tribune și fotbal cu pipeta. Multă încrâncenare, alergătură pe măsură, dar nimic altceva oferit de Dunărea, o echipă cu teamă de retrogradare și o alta, Săgeata Năvodari, surprinzător de anemică pentru cât de aproape era de primul loc înainte de start.

Niciuna dintre combatante n-a fost în stare să lege mai mult de patru pase la rând în tot meciul, singura lor scuză fiind terenul plin de denivelări, iar din bufa-bufa n-avea cum să iasă mai mult de o singură ocazie de gol până la pauză, irosită de gălățeanul Negoescu (40”).

Abia după o oră de joc chinuit lucrurile s-au mai animat, cu gazdele încercând să preseze. Singur cu portarul, Enache (63”) a fost blocat de Viciu, la fel cum a pățit și Negoescu (71”), iar în ultimele zece minute dominarea amfitrionilor s-a accentuat. Enache (81”) a scăpat din nou doar cu Viciu în față însă a tras peste, Negoescu a avut și el un culoar similar dar șutul i-a fost respins de cel mai bun jucător al oaspeților, portarul Viciu. Totuși, gălățenii au fost răsplătiți pentru insistență în al doilea minut suplimentar, Cristea relând cu capul în plasă o centrare din corner.

Dincolo, nicio ocazie în contul oaspeților, care pot incrimina doar decizia arbitrului la o fază controversată (85”), când centrarea lui Muscă s-a oprit în Iancu, cei de la Săgeata reclamând vehement un henț al fundașului dreapta gălățean în interiorul careului.

DUNĂ‚REA GALAȚI – SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI 1-0
Al. Cristea ”90+2

Măstăcan (cpt.) – Căldăraru (M. Iancu ”78), Hristian, D. Florea, D. Popescu – L. Radu, Negoescu, Chiriac, Al. Cristea – I. Enache (Drăgan ”84), Grosu (Chelaru ”88)
Antrenor: Valentin Stan

Viciu – B. Oprea, Mușuroaia, S. Bar, Goșa – Șicu (Tigoianu ”67), Vezan (cpt.), V. Apostol, Diaby (M. Muscă ”80) – D. Zaharia (Pecarov ”78), M. Jianu
Antrenor: Aurel Șunda

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:54 Campionat
Pe aceeași temă