Săgeata a câștigat eroic

18 Mar. 2012, 15:06 Campionat

Pe loc promovabil, Săgeata Năvodari nu a avut o iarnă tocmai liniștită, problemele financiare ducând echipa în pragul dezafilierii. În cele din urma, năvodărenii au reușit să se alinieze la startul returului, dar speranțele pentru o evoluție bună erau destul de mici.

Primul adversar a fost CS Otopeni, echipă care a venit la Năvodari să profite de situația precară a formației lui Gache. Ciolacu a marcat pentru oaspeți în minutul 52, iar temerile năvodărenilor păreau a se confirma. Golgeterul Chițu nu a fost deacord și, la 10 minute după ce oaspeții au deschis scorul, a restabilit egalitatea. Cele trei puncte și o victorie nesperată pentru gazde au fost aduse de Ionuț Apostol care a punctat pentru 2-1, în minutul 76.
Un succes care duce echipa de pe litoral la doar două puncte de liderul Viitorul. Rămâne de văzut dacă situația precară de la echipă va afecta evoluțiile viitoare sau Săgeata se poate lupta în continuare pentru promovare.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – CS OTOPENI 2-1 (0-0)
S. Chițu (62), V. Apostol (76) / Ciolacu (52)

Gordin – Mișelăricu, Goșa (cpt.), Fl. Popa, Toșca – Fl. Bold (’46 N. Crețu), Vezan, V. Apostol (’86 Ghiară), Șamata – E. Nanu (’70 Șicu), S. Chițu
Antrenor: Constantin Gache

Râmniceanu – Cl. Dumitrescu (cpt.) (’85 Ghindeanu), A. Stoica, Vătavu, S. Pană – Serediuc, N. Cristea (’63 Neagoie), Mug. Dedu, G. Ghiță – Ciolacu, B. Ungureanu (’70 Cip. Iliescu)
Antrenor: Romică Bunică

Articol și foto de Alexandru RAITĂ‚

Video: tvlitoral.ro

18 Mar. 2012, 15:06 Campionat
Pe aceeași temă