Grădinița e salvarea Rapidului de la faliment

Grădinița** e salvarea Rapidului de la faliment

Alexandru Ioniță (19 ani), Nicolae Vasile (18 ani), Andrei Ciolacu (21 de ani) și Mădălin Martin (21 de ani) pot aduce prin transferurile lor banii necesari pentru salvarea clubului de la faliment.

În acest moment Rapid are nevoie de 3,6 milioane de euro pentru a scăpa de toate problemele și a putea ieși din insolvență. Alexandru Ioniță este aproape să ajungă la Astra Giurgiu, după ce Ioan Niculae a bătut palma cu Adrian Zamfir pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului. Însă de mijlocașul rapidist s-au interesat mai multe cluburi din Germania și Spania, care se pare că sunt dispuse să plătească 1.000.000 de euro pentru „perla Giuleștiului”. Un alt puști care impresionează este Nicolae Vasile, monitorizat de Lazio, AS Roma, Toulouse și două cluburi din Olanda. Giuleștenii sunt dispuși să-l lase să plece pe fundașul stânga, dacă vor primi în schimbul transferului său peste 500.000 de euro.

Doman, reinventat în Giulești

Mădălin Martin a reușit un sezon de toamnă bun în tricoul Rapidului, fiind deja monitorizat de mai multe echipe din Europa. În plus, atacantul giuleștenilor a marcat un gol important în meciul de tineret Irlanda – România(0-1), fiind om de bază în echipa pregătită de Bogdan Stelea. Plecarea în iarnă a celor patru de la Rapid ar pune în pericol șansele de promovare ale echipei în prima ligă. De asemenea, un alt jucător care are căutare în acest moment este Cătălin Doman (25 de ani), care avut câteva meciuri foarte bune în tricoul Rapidului. Fostul mijlocaș de la FC Argeș are șanse mari să ajungă la o echipă de Liga I chiar din această iarnă. 

14 meciuri a jucat Cătălin Doman pentru Rapid și a marcat 3 goluri

2 goluri a înscris Martin pentru Rapid în 15 partide

6 reușite are Alex Ioniță în 17 meciuri în tricoul Rapidului

15 partide a evoluat Ciolacu pentru Rapid reușind să înscrie 3 goluri

14 meciuri a jucat Nicolae Vasile în tricoul giuleștenilor

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă