Sabău: „Valoarea și experiența jucătorilor noștri a făcut diferența”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:32 Campionat
Sabău:**

ASA Târgu Mureș a obținut o victorie extrem de importantă, scor 2-1, chiar pe terenul principalei contracandidate la promovarea în Liga I. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a avut o revenire spectaculoasă în repriza secundă, atunci când a întors scorul de la 0-1 și a terminat cu 2-1. Tomozei și Hora au marcat pentru oaspeți, jucători ce au debutat oficial cu gol la ASA.

La finalul meciului, Sabău și-a lăudat jucătorii pentru evoluție, dar și pe preparatorul fizic. Tehnicianul a spus că diferența din acest joc a fost făcută de valoarea și experiența fotbaliștilor săi.

„Venisem cu gândul să obținem un egal, deci victoria e cu atât mai prețioasă. Am întâlnit o echipă foarte bună pe care cu siguranță o vom reîntâlni în play-off. Meci bun, între două echipe valoroase, pe care le consider de Liga I. Craiova a dominat prima parte, noi am pierdut mingile ușor la contrucție. A doua repriză am arătat altceva, atât ca joc, cât și ca determinare și am meritat victoria. Am văzut toate meciurile lor, îi cunoșteam bine. Îmi felicit preparatorul fizic, care i-a adus la un nivel bun pe noii-veniți. Am câștigat în special datorită valorii și experienței jucătorilor noștri, ei au făcut diferența”, a spus după joc Ioan Ovidiu Sabău.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:32 Campionat
Pe aceeași temă