„Să ne unim forțele pentru o promovare”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 14:16 Campionat

Managerul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu este mulțumit de ultimele rezultate, care au propulsat echipa pe locul 2 în clasamentul Seriei B2.

„Cu victoria de la Oradea am spart ghinionul de la meciurile din deplasare. Felicit staff-ul tehnic și jucătorii pentru rezultatul obținut și mai ales pentru jocul prestat. În acest moment, Vâlcea se află pe poziția a doua a clasamentului, la un punct de lider, consider că acest loc este meritat. Luptăm în continuare pentru promovare, deși trecem prin momente grele. Mă bucur că băieții au înțeles eforturile pe care conducerea clubului le-a făcut în vară, odată cu mutarea noastră în Zăvoi. Punctele acumulate până în prezent și locul din clasament sunt răsplata lor” a declarant Munteanu pe siteul official al clubului.

Lucian Munteanu speră ca autoritățile locale să dea o mână de ajutor clubului înglodat în datoriile apărute la Fisc din anii 2008-2010, când Primăria era acționar majoritar. „Sper ca acționarii să găsească soluții pentru a putea depăși acest moment greu legat de datoriile aparute. Altfel, am da cu piciorul unei posibile promovări pe care Vâlcea o așteaptă de foarte mult timp. Dacă ne dorim să jucăm în Liga 1 de la anul, acum este momentul să ne unim forțele și să ajutăm echipa. Avem un tehnician foarte bun, Claudiu Niculescu, și un lot tânăr, cu potențial. Suporterii sunt alături de noi, ne încurajează la fiecare meci, indiferent de rezultatul de pe tabelă, baza sportivă din „Zavoi” începe sa arate din ce în ce mai bine. În concluzie, sunt create premisele unei promovări. Mai trebuie doar un imbold din partea celor care dețin clubul CSM pentru a reveni pe linia de plutire din punct de vedere financiar” a mai spus managerul general al clubului pentru siteul www.csmrmvl.ro.

Pe lângă vechile datorii de 6 miliarde de lei lăsate de Cătălin Rufă și care sunt în mare parte achitate, conducerea CSM-ului s-a mai trezit recent cu încă 6 miliarde de lei datorie la Fisc, deoarece clubul nu a plătit impozite în perioada 2008-2010, câmnd era adminstat de către Primărie!

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 14:16 Campionat
Pe aceeași temă