„Să evităm surprizele!”

19 Aug. 2011, 23:23 Campionat

„Bătrana Doamnă” joacă sâmbătă, de la ora 11:00, primul meci din noul sezon al ligii a II-a, pe teren propriu, cu Juventus București. Fundașul Ionuț Bălan, unul dintre cei mai experimentați jucători ai UTA-ei, crede că echipa arădeană este capabilă de un start perfect în primele trei etape.

„Vrem să luăm toate punctele din primele trei etape, dar trebuie să fim atenți, pot fi surprize. Sunt exemple și în startul sezonului din prima ligă, unde echipele nou promovate au produs rezultate neașteptate și de aceea trebuie să tratăm cu seriozitate orice meci”, a declarat Bălan.

După jocul cu bucureștenii, UTA va întâlni pe Arieșul Turda, în deplasare și pe CSM Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu.

Nagy: „Încercăm să promovăm”

Antrenorul arădenilor, Roland Nagy, a anunțat că își propune un obiectiv pe măsura tradiției clubului alb-roșu. „Dacă va fi bine la echipă, anul acesta trebuie să incercăm ceva mai îndrăzneț, promovarea echipei in prima divizie”, a spus Nagy.

UTA a fost de șase ori campioana României, ultima dată în 1970, însă de la prima ei retrogradare în divizia secundă (1979), a petrecut 26 de ani în liga a doua și doar șase ani în primul eșalon.

4 sezoane și jumătate a jucat Bălan la UTA, dintre care două în prima ligă

S-au vândut 500 de abonamente

Anul acesta, clubul UTA a emis abonamentele sub formă de card, suporterii fiind încântați de această noutate. „Vânzările abonamentelor merg bine, s-au vândut deja 500 de abonamente, sperăm să se ajungă la 600. Sponsorul nostru tehnic premiază fiecare al zecelea abonat cu tricouri de joc, de prezentare, jachete, șepci, ghete sau alte materiale promoționale”, a declarat organizatorul de competiții al UTA-ei, Dorin Stana.

articol scris de Sergiu DANIEL

19 Aug. 2011, 23:23 Campionat
Pe aceeași temă