„Să dai cu capul de pe linia de fund și să intre mingea în partea opusă, numai noi puteam să luăm un așa gol”

05 May. 2012, 18:06 Campionat

Antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, a declarat după jocul cu Alro că elevii săi au făcut un meci bun, dar s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj.

Dumitrescu susține că nu înțelege această luptă pentru locul al treilea, iar tehnicianul piteștenilor dă asigurări că tot Timișoara va promova.

„Prima repriză a fost foarte echilibrată, ambele echipe au încercat să se blocheze reciproc. Diferența a fost făcută de un gol incredibil. Să dai cu capul de pe linia de fund și să intre mingea în partea opusă, numai noi puteam să luăm asemenea gol. În partea a doua am dominat clar.
Nu înțeleg de ce jucăm la început așa, trebuie să primim gol, apoi să jucăm.
De ce nu ne lasă arbitrii să jucăm? Am luat multe cartonașe galbene, nu poți să dai galben pentru faulturi normale. După felul cum am jucat, am pierdut două puncte. Din ce am văzut eu, doi jucători adverși au băgat alunecare, nici nu se impune galben. Ne-am oprit, nu mai tragem la promovare, să ne lase în pace să jucăm! E o himeră cu locul al treilea, tot Timișoara o să promoveze. Și noi și Alro am ieșit din cursa pentru locul al treilea”
, a spus Dumitrescu pentru Gazeta Nouă.

05 May. 2012, 18:06 Campionat
Pe aceeași temă