S-au rezolvat problemele la Brăila! Stafful tehnic a făcut analiză la mijlocul turului și a dat afară un jucător titular

Marius ANGHEL 17 Oct. 2017, 12:25 Campionat

Utilizat ultima dată ca titular în meciul de cupă cu Sporting Liești, trecut apoi pe banca de rezerve în jocul cu Academica Clinceni și scos din lotul de 18 cu CS Mioveni, fundașul central Gabriel Lazăr (26 de ani) a ieșit din grațiile staffului tehnic al echipei Dacia Unirea Brăila, iar la începutul acestei săptămâni și-a primit verdictul final.

Luni, conducerea clubului brăilean a anunțat că a ajuns la un acord amiabil în privința rezilierii contractului cu jucătorul adus în vară de la Unirea Slobozia. Decizia ar fi venit după ce stafful tehnic a făcut o analiză sportivă la mijlocul turului și a decis că Lazăr nu mai este bun de Dacia Unirea. Fundașul utilizat în 10 meciuri până acum dintr-un total de 13, incluzându-l și pe cel din Cupă, dintre care în șapte ca titular, a devenit dispensabil pentru antrenorul Alin Pânzaru.

De fapt, Dacia Unirea a decis să renunțe la jucător foarte probabil, deoarece acesta n-a mai suportat situația dezastruoasă a clubului din punct de vedere financiar, faptul că era neplătit de trei luni, și și-a spus nemulțumirile.

„Dacia Unirea Brăila și Gabriel Lazăr au încheiat raporturile contractuale!

În urma analizei activității sportive a clubului din ultima perioadă, la propunerea staffului tehnic, astăzi, Dacia Unirea Brăila a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fundașul Gabriel Lazăr!

Îi mulțumim pe această cale și îi dorim mult succes în continuare!”, e anunțul clubului brăilean pe site-ul oficial.

612 minute a acumulat Gabriel Lazăr în acest sezon al Ligii 2 pentru Dacia Unirea, fundașul adus în vară fiind unul dintre cei mai utilizați jucători de către Alin Pânzaru

În cariera sa de până acum, Gabriel Lazăr, originar din Slobozia, a mai evoluat pentru Unirea Slobozia, CS Ștefănești sau Unirea Tărlungeni.

Vă reamintim că săptămâna trecută, luni și marți, jucătorii Daciei Unirea au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor financiare. Componenții vechi ai lotului au salariile neplătite de 10 luni, în timp ce jucătorii aduși în vară sunt neplătiți de trei luni. Sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, fotbaliștii Brăilei au intrat pe teren cu 10 minute întârziere pentru a atrage atenția la situația disperată în care sunt puși ei și familiile lor.

Marius ANGHEL 17 Oct. 2017, 12:25 Campionat
Pe aceeași temă