S-au anihilat reciproc! CSM și Olimpia au dezamăgit în Zăvoi, într-un meci în care ambele echipe reclamă câte un penalty neacordat. Ce spun Gane și Andone VIDEO

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Nov. 2016, 12:08 Campionat
S-au anihilat reciproc! CSM și Olimpia au dezamăgit în Zăvoi, într-un meci în care ambele echipe reclamă câte un penalty neacordat.** Ce spun Gane și Andone VIDEO

CSM Râmnicu Vâlcea și Olimpia Satu Mare au dezamăgit, sâmbătă, în Zăvoi, iar rezultatul final, 0-0, reflectă perfect cele petrecute pe teren. Cele două echipe s-au anihilat reciproc, au riscat rareori și, în aceste condiții, ocaziile de poartă au fost rare.

Fără gol marcat în ultimele trei etape, cu doar două puncte cucerite în ultimele patru jocuri, CSM este mult sub așteptări, dar nici Olimpia nu arată deloc ca o candidată la promovare.

Vâlcea a început mai bine și în minutul 6, după o minge lungă protejată bine de Costin Stoica, Florin Costea preia, pătrunde în viteză în careu și este faultat clar, însă centralul Cristian Georgescu din București nu a acordă cuvenitul penalty. Faza continuă, mingea ajunge la Florian Pîrvu, care, singur în colțul careului de 6 metri, trage în portarul Anca-Trip. Nigerianul Samson nu a avut noroc în minutul 18, când a centrat puternic din flancul drept și mingea, care a căpătat efect, a lovit bara laterală a porții oaspeților.

Satu Mare are și ea o situație periculoasă în minutul 24, când Romario Rus reia mult peste poartă, din poziție favorabilă. Treptat, însă, meciul se stinge, cu Olimpia apărându-se bine și ținând mingea departe de propria poartă, grație unei linii de mijloc superioare.

Partea secundă a adus foarte puține faze de poartă. Samson are o acțiune bună în minutul 59, pătrunde în viteză în careu din flancul drept, dar centrarea sa în fața porții este respinsă în extremis de Florin Mureșan din fața lui Florin Costea. Și Olimpia are o situație favorabilă în minutul 76, când Onicaș a reluat cu capul din 12 metri, mingea l-a atins pe Samson, apoi a fost reținută de portarul Căbuz. La această fază, oaspeții au cerut penalty, reclamând un henț la nigerian.

Deși a avut multe cornere și lovituri libere, toate executate de Cristea, CSM nu a fost periculoasă la aceste faze. Astfel, Vâlcea – Satu Mare s-a terminat 0-0, un rezultat echitabil după un joc modest de ambele părți.

CSM RÂMNICU VÂLCEA – OLIMPIA SATU MARE     0-0

Căbuz – Samson, I. Neag, Cr. Munteanu, D. Dumitrașcu – Piscanu, C. Cristea – Oct. Vasile, C-tin. Stoica (Bg. Geantă 78′), Fl. Pîrvu (Ceapă 74′) – Fl. Costea (cpt.)
Rezerve neutilizate: Muțiu – Ad. Cârstea, Bușu, D. Stana, Mocanu
Antrenor: Ionel Gane

Anca Trip – Duruș, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Krausz, Onicaș –  R. Rus (V. Pop 46′), Sil. Pană, D. Muntean (Faur 90′) – Ludușan (Kanalo; 73′)
Rezerve neutilizate: Șuta – Bura, Villand, Ciul
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Municipal (Râmnicu Vâlcea); Spectatori: 300; Arbitru: Cristian Georgescu (București); Asistenți: Florin Pucheanu (Ulmi) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga).

Articol scris de Adi Georgescu
Video: TV Vâlcea 1

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Nov. 2016, 12:08 Campionat
Pe aceeași temă