„S-a văzut că nu avem atac, ori își revin, ori aducem alții”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 15:42 Campionat

Principalul finanțator al FC Botoșani este foarte bucuros după victoria roș-alb-abștrilor în fața formației Delta Tulcea și deja se gândește la pregătirea returului de campionat. El susține că echipa are nevoie de atacanți dar în același timp nu este dispus să renunțe la Cârjan și Boghian.

„Astăzi se poate fac o radiografie a echipei și s-a văzut unde suntem deficitari. Tulcea este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum iar la noi s-a văzut că nu avem atac. Trebuie să ai atacanți care să dea un gol din jumătate de ocazie. Nu am avut așa ceva. Ori își revin cei pe care îi avem acum, pentru că eu mai cred în Cârjan și Boghian, ori trebuie să aducem atacanți. Mai avem o problemă mentală. Avem o frică nebună”, a spus Valeriu Iftime.

Cât privește situația financiară a clubului, Valeriu Iftime spune că sunt restanțe către jucători dar nu la nivelul formațiilor Sportul Studențesc sau Delta Tulcea. El susține că are resurse pentru a ține clubul pe linia de plutire dar în același timp se gândește să diminueze contractele unor jucători.

„Caut bani. Situația financiară nu e deloc veselă. Trebuie să caut soluție. Avem variante și avem rezerve dar este vorba de cash. Nu mă încălzește că am stat de vorbă cu cei de la Sportul care sunt neplătiți de șase luni sau cei de la Tulcea care nu au primit bani de cinci luni. Otopeniul la fel. Sunt și vor fi probleme mari, chiar și probleme de licențiere. La momentul acesta, avem soluții să fi cu plățile aproape la zi. Poate chiar mai renegociem niște salarii pentru că e o chestie de piață. Am vorbit ceva în septembrie când lumea avea bani… Piața fotbalului va scădea în România, inclusiv la divizia A”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă