Mutări de trupe după derby! ACS Poli i-a luat pe Bădăuță și Antonio Manolache, la Ripensia ajunge Drăghici

Ultima zi a perioadei de transferuri aduce, la fel ca în ultimii ani, și transferuri pe ultima sută de metri. ACS Poli i-a adus, astăzi, pe Cătălin Bădăuță și pe juniorul Antonio Manolache, în timp ce Octavian Drăghici va merge la Ripensia.

Bădăuță a fost lăsat liber de contract de Ripensia pentru a merge la ACS Poli, unde a semnat un contract până la vară. Atacantul de 28 de ani ajunge astfel la a treia echipă timișoreană în ultimii ani, după ce, anterior experienței în tricoul Ripensiei, a jucat și la ASU Politehnica. În cariera sa, Bădăuță a mai trecut pe la Juventus București, actuala Daco-Getica, FCM Alexandria și ACS Berceni.

ACS Poli a parafat luni și transferul lui Antonio Manolache, jucătorul U19 de care vorbea Valeriu Răchită. Jucătorul de 18 ani poate evolua pe posturile de fundaș central sau mijlocaș central. Format de Petrolul, Manolache a ajuns la Centrul Național de Pregătire de la Timișoara, de unde a semnat cu olandezii de la Groeningen. Este un jucător din circuitul naționalei U19 și a semnat până în vară cu bănățenii.

Schimb de atacanți prin reziliere

De la ACS Poli va pleca și un jucător, spre concitadina Ripensia. E mai mult un schimb între cele două grupări.

Octavian Drăghici va ajunge la roș-galbeni, și, astfel, timișoreanul ajunge și el, la fel ca Bădăuță, să joace pentru toate cele trei actuale secund-divizionare, după ce a fost legitimat inclusiv la ASU Politehnica.

Atacantul de 33 de ani a mai jucat de-a lungul vremii pentru UMT, Fortuna Covaci, CS Otopeni, „U” Cluj, UTA, Gaz Metan Mediaș, FC Olt Slatina, FC Caransebeș și Racing Beirut.

„Ne-am înțeles cu Dumitru Mihu, e un schimb prin reziliere”, a precizat Radu Birlică, administratorul special al ACS Poli, cu referire la Drăghici și Bădăuță.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă