S-a spart ghinionul pentru Costin Stoica! Atacantul a jucat cu Juventus primul său meci în acest sezon după o serie de accidentări

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 13:17 Campionat
S-a spart ghinionul pentru Costin Stoica!** Atacantul a jucat cu Juventus primul său meci în acest sezon după o serie de accidentări

Costin Stoica, atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a avut parte de două accidentări în startul acestui sezon, mai întâi o ruptură fibrilară la piciorul stâng, apoi o fisură la un deget de la piciorul drept. Din cauza celor două accidentări, Stoica nu evoluase niciun minut în acest sezon, dar, fiind recuperat, a fost, sâmbătă, titular în atacul CSM-ului în meciul cu Juventus București și timp de 60 de minute a făcut un meci bun, care a fost apreciat și de antrenorul Jerry Gane.

Vârful CSM-ului apreciază punctul din Colentina, dar așteaptă ca echipa sa să bifeze câteva victorii consecutive. „A fost un punct muncit, pe care am meritat să îl câștigăm pe terenul celor de la Juventus, dar nu trebuie să ne mulțumim cu câte un punct la fiecare meci. Trebuie să dăm mult mai mult pe teren și să scoatem din fiecare meci maxim, ca la sfârșitul fiecărui meci să plecăm cu cele 3 puncte”, a spus Stoica.

Costin Stoica se bucură că a depășit perioada dificilă din ultimele luni, în care a stat accidentat și speră ca în etapele următoare să își ajute cât mai mult echipa. „Mă  bucur că am putut să evoluez din nou, după o perioadă  de 4 luni, care a fost mai umbrită pentru mine din cauza unor accidentari care m-au ținut departe de teren. De acum încolo, nu îmi rămâne decât să fiu optimist, să mă pregătesc la capacitate maximă și să dau totul, atât la antrenament cât și la meciuri. Îmi doresc să ajung la o formă sportivă cât mai bună, pentru a avea evoluții bune și a îmi ajuta echipa”, a mai declarat atacantul prahovean.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă