S-a întors Marțian! Utiștii, taxați cu un sfert din salariu până nu ajung pe loc de play-off

Mihai Andries 30 Oct. 2013, 16:49 Campionat
S-a întors Marțian!** Utiștii, taxați cu un sfert din salariu până nu ajung pe loc de play-off

Adrian Marțian a revenit de ieri în Arad, iar aseară jucătorii și-au încasat salariile pe luna august. Spre surprinderea lor, în conturi au intrat doar 75 la sută din suma cuvenită și asta pentru că patronul echipei a crezut de cuvință să-i pedepsească pentru rezultatele mai puțin bune din debutul campionatului și, implicit, datorită locului din clasament.

„În mod normal, trebuia să le opresc jumătate din bani, cum au făcut cei de la Petrolul, de exemplu. Și vorba aia, Petrolul e pe primele locuri în Liga I. Nu pot să plătesc contraperformanța, iar jucătorii, dacă își vor toți banii, trebuie să lege câteva victorii și să ajungă în primele șase echipe. Le-am arătat tuturor că aș fi avut să le dau întreaga sumă, însă principiul meu este clar: greșelile se plătesc”, a declarat Marțian, care nu s-a lăsat înduplecat nici după o discuție de aproape două ore cu antrenorul Eugen Trică și căpitanul echipei, George Neagu.

Cu două zile până la întâlnirea cu Universitatea Craiova, tehnicianul Bătrânei Doamne spune că elevii săi sunt conștienți de importanța meciului și prin prisma faptului că vor să-i arate patronului că s-a pripit cu această decizie: „Jucătorii vor lupta în primul rând pentru suporteri vineri și, în al doilea rând, pentru ei, pentru statutul lor de jucători profesioniști, care respectă culorile acestui club. Pe de altă parte vor să-i demonstreze domnului Marțian că a greșit lăsându-i fără un sfert din salar”.

„Îi mulțumim și pentru acești bani domnului Marțian. Însă o să-i demonstrăm în cel mai scurt timp că s-a înșelat sancționându-ne. Poate chiar cu ocazia meciului cu Craiova, pe care vrem să-l câștigăm cu orice preț”, l-a completat jucătorul Dragoș Firțulescu.

Din informațiile noastre, jucătorii au reușit să-i smulgă lui Marțian promisiunea că, dacă înving Craiova, vor fi premiate trei victorii consecutive.

 

Sursa: SportArad


 

Mihai Andries 30 Oct. 2013, 16:49 Campionat
Pe aceeași temă