S-a închis robientul cu bani la Ceahlăul!

07 Apr. 2009, 11:31 Campionat
S-a închis robientul cu bani la Ceahlăul!

Înfrângerea contra Petrolului Ploiești a lăsat urme adânci în rândul conducerii administrative a Ceahlăului. Tocmai când aceștia se felicitau că au reușit să construiască o echipă tânără, de perspectiva, înfrangerea de sâmbătă a arătat că echipa pregătită de Florin Marin nu are încă forța necesară să surmonteze un rezultat negativ. Până acum, Ceahlaul n-a izbutit să caștige vreun joc, după ce a fost condusă pe tabela de marcaj și a pierdut în total, până în prezent trei partide: 0-1 cu Delta Tulcea și 1-2 cu FC Botoșani și Petrolul Ploiești. Viorel Mestecăneanu, președintele CA al Ceahlăului, anunța ca obiectiv pentru perioada imediat urmatoare trei victorii consecutive, pentru a face uitat eșecul cu Petrolul Ploiești.

 

"Luăm înfrângerea ca pe un duș rece, ca pe un semnal de alarmă și ca o palmă morală ce trebuie primită, ca atare, de jucătorii noștri. Și chiar de noi, cei care răspundem de activitatea acestui club. Este un fapt grav că jucătorii noștri să piardă un meci pe terenul propriu, după ce aveau foarte multe etape de când nu mai pierduseră nici în deplasare. Băieții noștri vor trebui să câștige neapărat următoarele trei meciuri oficiale și să risipească, în sfârșit, emoțiile la promovare", a declarat Viorel Mestecăneanu presedintele CA al Ceahlăului.

 

O altă măsura a fost luată în plan financiar. Jucătorii nu-și vor mai primi primele după fiecare joc câștigat, ci la sfârșitul campionatului, atunci când își vor realiza obiectivul: promovarea în prima liga, sau când acest obiectiv va fi realizat din punct de vedere matematic.

 

"Când vor fi promovați și din punct de vedere matematic, atunci își vor lua și banii. Este o decizie aproape sigură! Sperăm să păstrăm această diferență considerabilă de puncte în clasament, inclusiv după etapa de la finalul acestei săptămâni, când noi nu vom juca", a mai anuntat Viorel Mestecaneanu.

 

Cea de-a treia măsură, este menită să țină fotbaliștii "în priză", astfel încât nu mai puțin de 13 jucători vor juca astăzi pentru Ceahlaul II în partida pe care o vor susține în deplasare, cu CSM Focșani 2007, în seria I a Ligii a treia: Ploscaru, Zaharie, Pîntea, Pîrlea, Ferariu, Ichim, Hărăgută, Popa, Sofronie, Ionut Mihai, Tepes, Catană si Tudosă.

 

În altă ordine de idei, Viorel Mestecăneanu a fost vizibil deranjat de comentariile unor suporteri pe site-ul Liga2.ro, care acuzau Ceahlăul și Petrolul că s-ar fi înțeles pentru un meci strategic la Piatra Neamt, care s-o apropie pe formația prahoveană de locul doi. "Nu-mi place să comentez ceea ce cred alții de spre noi. Dar ar trebui să se fi edificat cu toții, acești rău-voitori, după ce meciul s-a reluat la televizor, pe posturile locale. În plus, avem două-trei faze în care ne-am considerat nedreptățiți de arbitraj. Orice cunoscător al fenomenului n-ar putea spune că le-am dat meciul petroliștilor, atât timp cât ni s-a mutat un fault în interiorul propriului careu, iar mai apoi ne-a fost anulat un gol valabil. Este jenant să aducem în discuție asemenea măgării", a conchis șeful CA al Ceahlăului.

 

articol scris de Cristian SOROCEANU

07 Apr. 2009, 11:31 Campionat
Pe aceeași temă