S-a hotărât unde își desfășoară Pandurii meciurile de pe teren propriu în noul sezon al Ligii 2. Ce se întâmplă cu arena de la Târgu Jiu

Marius ANGHEL 17 Jun. 2018, 17:10 Campionat
S-a hotărât unde își desfășoară Pandurii meciurile de pe teren propriu în noul sezon al Ligii 2.** Ce se întâmplă cu arena de la Târgu Jiu

Pandurii nu va juca prea curând pe stadionul din orașul pe care îl reprezintă. Noua arena din Târgu Jiu nu este gata nici în acest moment, cu toate că trebuia finalizată de mai bine de un an de zile. Astfel, conducătorii clubului au decis ca echipa să își desfășoarele meciurile de pe teren propriu tot la Motru, acolo unde a evoluat pe întreaga durată a campionatului Ligii 2 ce tocmai s-a încheiat.

„Vom prelungi contractul de comodat cu Motru. Și cu Cărbunești, pentru juniori. Vorbisem cu domnul Burleanu (n.r. – Răzvan Burleanu, președintele FRF) ca împreună cu primăria să facem terenul artificial de aici pentru juniori. Avem infrastructura făcută, doar trebuie dat un aliniament și lipit gazonul”, a declarat, citat de pandurul.ro,Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

De când stadionul din Târgu Jiu a fost demolat pentru ca în locul lui să fie construit unul nou, Pandurii a jucat la Drobeta Turnu Severin, în Liga 1, și la Motru, în Liga 2.

Stadionul din Târgu Jiu este aproape terminat, însă autoritățile locale nu dispun de bani pentru a face ultimele lucrări de finisare.

Marius ANGHEL 17 Jun. 2018, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă