Rusen: „Pe viitor, mulți or să fugă din fotbal”

26 Sep. 2011, 16:54 Campionat
Rusen:

Președintele clubului Juventus Colentina, Marian Rusen încearcă să acorde circumstanțe atenuante arbitrilor din fotbalul românesc. În opinia acestuia, unii dintre „fluierași” sunt mai degrabă nepregătiți decât rău-intenționați. El avertizează însă că toate aceste nereguli vor îndepărta mulți oameni importanți din lumea fotbalului.

„Unii dintre arbitrii o fac și din prostie, din lipsă de experiență. Poate sunt promovați prea repede. Asta nu sunt scuze și parcă în ultimul timp sunt prea mari greșelile. Acum este o problemă de când s-au schimbat ierarhiile, oameni care cheltuiesc bani pentru fotbal sunt nemulțumiți de situație. Patronul nostru m-a sunat și mi-a zis să intru tare în ei că nu se mai poate așa, nu se mai poate continua. Este o pată urâtă pe imaginea fotbalului. După ce că țara noastră e cum e, mai avem și problema asta. Pe viitor, mulți or să fugă din fotbal”, a declarat președintele clubului Juventus Colentina, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” moderate de Horațiu Sima

Rusen empatizează cu Mititelu și își exprimă nemulțumirea în legătură cu situația de la Universitatea Craiova, fiind de părere că echipei i s-a făcut o mare nedreptate: „Mie îmi pare rău de Craiova și Mititelu. Noi ne-am ajutat reciproc de-a lungul timpului. E un om care a cheltuit bani, dar fricțiunile dintre olteni au fost mereu cu scântei. Mulți jucători de la Craiova nu-și meritau soarta”.

Sursa: Sport Total FM

26 Sep. 2011, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă