Juventus a rămas fără golgheter! Chipirliu, răsplătit pentru sezonul de vis cu un transfer în Portugalia

Juventus a rămas fără golgheter!** Chipirliu, răsplătit pentru sezonul de vis cu un transfer în Portugalia

Fotbalistul român Remus Chipirliu, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract cu formația portugheză Nacional Madeira, a anunțat, duminică, formația antrenată de Joao de Deus.

„Nacional Madeira confirmă transferul fotbalistului Remus Chipirliu, care va întări echipa de seniori în sezonul viitor”, au scris oficialii clubului portughez pe site-ul clubului. Aceștia i-au făcut și o scurtă caracterizare golgheterului sezonului recent încheiat din Liga 2, pe care îl consideră „puternic din punct de vedere fizic”.

Șefii clubului portughez care a terminat sezonul din prima ligă pe ultimul loc, cu 21 de puncte, și a retrogradat în liga secundă, nu au anunțat perioada contractului semnat de Chipirliu sau suma plătită celor de la Juventus București.

Remus Chipirliu a fost unul dintre golgheterii sezonului recent încheiat din Liga 2, cu 30 de goluri înscrise și o pasă decisivă în 28 de meciuri jucate la Juventus București, formație care a promovat în Liga 1. În prezent, atacantul de 24 de ani este cotat la 225.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

În afara lui Chipirliu, Nacional Madeira i-a mai transferat pe Murilo, Diego Barcelos, Geraldo și Bheu Januario.

În cariera sa, Remus Chipirliu a mai evoluat pentru echipele Oțelul Galați, Dunărea Călărași și Fortuna Poiana Câmpina.

Pe aceeași temă