Rufă: „Le-am oferit șansa, dar nu am primit niciun răspuns”

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 18:23 Campionat
Rufă:**

Patronul echipei CSM Rm.Vâlcea, Cătălin Rufă spune că a oferit șansa Damilei să vină în Zăvoi, însă senatorul Dan Nițu nu a dat curs ofertei. Astfel, CSM Rm.Vâlcea se va reuni miercuri, 17 iulie, în Zăvoi, acolo unde probabil va rămâne să joace și în sezonul viitor.

„Cred că am făcut un gest de bun simț, m-am dat singur la o parte, am fost de acord să plec și să vină Damila, ca să fac pe plac majorității vâlcenilor. I-am propus domnului Nițu să preia datoriile la utilități și astfel să vină în Zăvoi, iar eu să plec la Reșița. Domnul Nițu nu a mai dat niciun semn, iar o astfel de tranzacție se poate face până luni, 15 iulie. Deci, eu cred că vom rămâne tot așa, noi la Vâlcea și Damila la Drăgășani. Primăria a avut o atitudine corectă, ne-a lăsat să discutăm și să ne înțelegem. Acum, nu mai vreau să fiu eu cel acuzat că mă opun venirii Damilei, i-am oferit domnului Nițu ocazia să vină în Zăvoi, în anumite condiții, dacă nu este de acord, nu e vina mea. Să fim serioși, sunt cam 110 mii euro restanți la utilității, banii aceștia îi poate scoate din bilete și televizarea jocurilor. Nu există nicio discuție ca să jucăm ambele echipe la Vâlcea” a declarat patronul CSM-ului

Până la reglementarea situației, clubul CSM a chemat în instanță ceilalți consumatori din Zăvoi. „Am chemat în garanție ceilalți consumatori de apă și gaze de la stadion, Piețe Prest, Chimia și Poliția. Poate lumea va înțelege situația, ați văzut că și fostul primar, Mircia Gutău a explicat foarte clar cum stă situația, îmi pare rău că nu am avut ocazia să lucrez cu dânsul” a mai spus Cătălin Rufă.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 14 Jul. 2013, 18:23 Campionat
Pe aceeași temă