Roșu nu a fost lipsit de emoții în meciul cu Academica. „Am suferit mult până la golul doi, apoi ne-am descătușat și am jucat așa cum îmi place mie”

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 12:02 Campionat
Roșu nu a fost lipsit de emoții în meciul cu Academica.**

Sub presiunea victoriei la „masa verde” a covăsnenilor de la Sepsi și trecerii acestora pentru o zi pe poziția a doua a clasamentului, UTA Bătrâna Doamnă nu prea a avut nicio emoție în meciul de duminică de la Clinceni. Academica, la primul meci cu Erik Lincar antrenor principal, nu a avut nicio reacție în fața arădenilor și a fost învinsă din nou la un scor umilitor. După 0-7 pe teren propriu în fața liderului Juventus, în fața UTA-ei a cedat „doar” cu 0-6.

Bogdan Burlă (20) a fost creditat cu golul din minutul 20, după ce lovitura sa liberă a intrat în poarta lui Matache, chiar dacă Adrian Petre a șters și el puțin mingea, însă nu i-a schimbat deloc traiectoria. Golgheterul arădenilor, Adrian Petre, a reușit apoi o „dublă” în minutele 74 și 76, după două execuții cu lob, iar eliminarea lui Antonio Cruceru (79) a dus la încă trei goluri pentru echipa lui Laurențiu Roșu. Marius Curtuiuș (82), Bogdan Burlă (84) și Albert Stahl (90+1) l-au mai învins și ei câte o dată pe Florin Matache și au creat un scor de tenis.

La finalul partidei, antrenorul utiștilor a spus totuși că a trăit intens meciul până la golul de desprindere. „Chiar dacă a fost cea mai clară a noastră, am suferit mult până la golul doi. S-a simțit presiunea rezultatului, am greșit destul de multe pase în prima repriză, au fost momente când ne-am retras cam mult în partea a doua și le-am dat posibilitatea adnversarilor posibilitatea să ne cotraatace. Dar, după golul doi, ne-am descătușat și am jucat așa cum îmi place mie. Mi-aș dori, de acum, să activăm așa și la 0-0″, a spus Laurențiu Roșu pentru site-ul oficial al echipei UTA.

Roșu a transmis apoi că se gândește deja la următorul meci, derby-ul Vestului cu ASU Poli. „Am revenit pe locul 2, chiar dacă avem un meci în plus, și putem pregăti meciul cu Timișoara în liniște. Știm cât de important e acest meci. E un derby al României, sper să ieșim învingători, mai ales că am pierdut în tur două puncte. Îmi doresc să facem un meci un bun și să luăm punctele!”, a mai declarat antrenorul utist.

Cu victoria clară de la Clinceni, UTA Bătrâna Doamnă a revenit pe locul 2 și are un punct mai mult decât Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, însă echipa covăsneană are un meci mai puțin disputat. Cu cele șase reușite, arădenii au acum al doilea atac din Liga 2, cu 58 de goluri marcate, după Juventus, care are 63.

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 12:02 Campionat
Pe aceeași temă