Romeo Bunică: „Jocul nostru nu a strălucit, dar cele 3 puncte sunt vitale”

07 Nov. 2011, 12:13 Campionat
Romeo Bunică:**

Venit de mai puțin de o lună de zile pe banca Otopeniului, Romeo Bunică a reușit să bifeze prima victorie, după înfrângerile cu Rapid (Cupa României) și Viitorul, dar și egalul de la Bacău. O echipă decimată de accidentări, un joc nesatisfăcător, dar o victorie mare, care reprezintă o gură de oxigen pentru trupa ilfoveană. Despre toate acestea a vorbit antrenorul Otopeniului, în exclusivitate pentru Liga2.ro.

Felicitări, domnule Bunică pentru prima victorie pe banca Otopeniului. Ce s-ar fi întâmplat dacă Ursu nu ar fi avut acea execuție superbă?
Mulțumesc. E bine că s-a terminat așa. Cele trei puncte sunt vitale, le-am obținut împotriva unei contracandidate la retrogradare, o echipă care se află în jumătatea inferioară a clasamentului. Am muncit mult și am meritat victoria.

Adevărat, cele 3 puncte sunt importante. Dar de jocul echipei ce părere aveți?
Jocul nostru nu a strălucit, dar ne confruntăm cu destule probleme de efectiv. Avem foarte mulți jucători accidentați sau suspendați și din păcate nu putem alinia cel mai bun 11.

Câți dintre accidentați pot reveni în curând pe teren?
Slabe speranțe pentru a recupera vreunul dintre accidentați până la sfârșitul anului, dar în teren am avut mai mulți jucători care nici ei nu sunt recuperați 100 %. Aici mă refer la Manea, Ghiță, Iacob, Râmniceanu.

Am văzut că a trebuiți să apelați la soluții inedite pentru banca de rezerve. Cum vă veți descurca până la sfârșitul turului?
Așa este. Nu avem pe cine să punem pe bancă. Este o situație extrem de grea. La acest meci am băgat titular un copil de 17 ani (Lucian Ion), am avut doi copii născuți în 93-94 pe banca de rezerve (Florin Stan și I. Radu) și l-am avut și pe cel de-al treilea portar pe bancă, deci va dați seamă cât de grave sunt probelemele de efectiv.

Una dintre întrebările care îi frământă pe toți fanii echipei din Otopeni: Când va obține echipa primul succes în deplasare? (n.r. – CS Otopeni a câștigat 2 puncte în cinci deplasări în acest sezon)
Sper să obținem prima victorie în deplasare etapa viitoare în compania celor de la Astra Giurgiu, dar va fi extrem de dificil.

Care ar fi soluția pentru ieșirea din criză? La începutul anului se vorbea de promovare, însă acum retrogradarea pare varianta plauzibilă.
Încercăm să obținem până la sfârșitul anului cât mai multe puncte, așteptăm pauza competițională să facem câteva transferuri, să aducem un plus valoric echipei și în acest fel să ajungem cât mai sus în clasament.

articol scris de Gabriel MORARIU

07 Nov. 2011, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă