Ripensiștii abordează meciul cu FC Argeș fără Suciu pe bancă, cât și fără Pelici. Căpitanul timișorenilor: „Ne așteaptă un joc infernal de greu”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2018, 13:56 Campionat
Ripensiștii abordează meciul cu FC Argeș fără Suciu pe bancă, cât și fără Pelici.** Căpitanul timișorenilor:

Ripensia Timișoara va juca vineri, de la ora 18:00, cu FC Argeș, în deschiderea etapei a 15-a, un meci televizat în nocturnă. Pe banca echipei-gazdă va sta „secundul” Iulian Munteanu, deoarece directorul sportiv Radu Suciu îi cedează, de luni, ștafeta lui Alexandru Pelici. Săptămâna de „trecere” se face fără vreunul dintre cei doi pe bancă.

Clubul nu a menționat foarte clar ce se va întâmpla cu Radu Suciu. Aparent, directorul sportiv rămâne în club, dar nu se va mai ocupa de antrenamentele roș-galbenilor. De luni, Suciu nu a mai fost la ședințele de pregătire. Jucătorii spun însă că doresc ca acesta să rămână alături de ei. „În primul rând aș vrea să-i mulțumim domnului Radu Suciu pentru tot ce a făcut pentru noi și pentru că este trup și suflet lângă echipă. Ne dorim să rămână aproape de noi”, a declarat Călin Toma.

Fundașul stânga știe că meciul cu echipa lui Emil Săndoi va fi foarte dificil. „Cât despre confruntarea cu FC Argeș, pot spune că ne așteaptă un meci infernal de greu. Noi însă trebuie să dăm totul pe teren și să câștigăm partida cu orice preț, pentru că locul din clasament pe care-l ocupăm nu ne face cinste. La FC Argeș sunt jucători cu experiență, iar echipa este una omogenă, pentru că joacă de ceva vreme împreună. Au început foarte bine acest campionat și, cred, că nu au presiune asupra rezultatelor”, a mai spus Toma.

Înaintea etapei a 15-a, Ripensia se află pe locul 16, cu 13 puncte. FC Argeș stă mult mai bine, cu 28 de puncte, pe locul 5. Meciul are loc vineri, de la ora 18:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 01 Nov. 2018, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă