Ripensia vrea să-și lingă „rana” făcută de ACS Poli cu UTA. „Va fi foarte dificil pentru noi.” Doi titulari, indisponibili pentru timișoreni

Anda DELIU, Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 12:09 Campionat
Ripensia vrea să-și lingă

După ce săptămâna trecută a mers până în alt cartier al orașului pentru o înfrângere cu ACS Poli, scor 0-1, Ripensia primește sâmbăta aceasta, de la ora 14:00, vizita UTA-ei, într-un meci programat pe „Dan Păltinișanu”. Dacă e să ne luăm după „parfumul” istoric al celor două formații, în total, gazdele și oaspeții jocului vor însuma nu mai puțin de zece titluri de campioană a României.

Ripensia nu mai pare favorită în acest meci, mai ales după ce UTA s-a întărit cu jucători precum Șeroni, Melinte sau Ciucur. Timișorenilor le vor lipsi suspendații Dumiter și Anghelina, titulari obișnuiți în echipă. Rămâne de văzut dacă Octavian Drăghici, adus de la ACS Poli, va juca.

Căpitanul Călin Toma recunoaște că echipei îi e greu, deoarece vine după o înfrângere. „Ne așteaptă o partidă importantă. Va fi foarte dificil pentru noi, prin prisma faptului că venim după o înfrângere cu ACS Poli. A fost un meci pierdut într-un derby local, un meci pierdut pe nedrept, după părerea mea. Sperăm să ne revenim din punct de vedere moral, să facem o partidă bună cu UTA și să obținem cele trei puncte”, a precizat Toma.

Fundașul stânga a spus că indiferent de varianta low-cost sau nu, UTA a fost în ultimii ani o formație puternică. „UTA a avut dintotdeauna echipă bună, indiferent de faptul că a avut jucători cu experiență sau că s-a bazat mai mult pe juniori. Știm cu toții că are un centru de juniori foarte bun, care, an de an, se luptă pentru a câștiga titluri naționale. Acum, UTA s-a întărit și cu numeroși jucători cu o vastă experiență în Liga 1. Dar și noi am adus jucători de valoare. Sperăm, cum am mai spus, să obținem toate punctele din acest duel. Îi așteptăm pe suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că avem nevoie de sprijinul lor”, a mai spus Toma.

Meciul dintre Ripensia și UTA are loc sâmbătă, de la ora 14:00. Un bilet de acces pe stadion costă 10 lei la tribuna 1 și 0, dar 30 de lei la lojă. Intră gratis copiii, părintele ce însoțește un copil de până în 14 ani, femeile și pensionarii. Galeria arădeană va veni și ea la meci.

Înaintea jocului din etapa a 23-a, Ripensia ocupă locul 12, cu 25 de puncte, în timp ce UTA e pe 8, cu 32 de puncte.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă