„Rezultatul este nemeritat după aspectul jocului. Au greșit tocmai jucătorii cu experiență”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:14 Campionat

Dezamăgire după eșecul înregistrat cu FC Bihor Oradea. Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii au tratat fazele fixe. Acesta a declarat că rezultatul este dur prin prisma jocului prestat.

„Fără doar și poate, rezultatul este nemeritat, după aspectul jocului, dar așa este fotbalul. Din păcate, astăzi au greșit tocmai jucătorii cu experiență, știau, nominal, fiecare unde trebuie să facă marcaj la faze fixe. Păcat, eram pe un fond bun de joc în repriza a doua, în care avusăsem vreo două, trei ocazii, dar acolo este alt aspect, lipsa de curaj, să ajungi în fața porții, iar de fiecare dată să o întorci, să nu tragi la poartă, lucrurile astea se plătesc.

Nu am văzut gestul lui Ene, dar pentru treaba asta va fi sancționat, fiți convinși. Cu siguranță se putea da penalty, dar ce rost mai are să vorbim, în timpul meciului am primit cred că vreo zece mesaje de la oameni care se uitau la televizor și au spus că a fost penalty, eu nu am văzut. Dacă la 0-0 se acorda penalty, desfășurarea partidei putea fi alta, dar chiar și așa este păcat, s-a ratat, iar jocul, zic eu, a fost bun.

FC Bihor a câștigat cu 2-0, dar nu a jucat mai bine decât noi. Vorbeam cu jucătorii în vestiar, acum, că toată săptămâna am analizat jocul lor, trei zile la rând le-am spus că toate golurile pe care le-au marcat în aceste meciuri din retur, le-au marcat din faze fixe sau a mingilor aruncate în careu, au știut să speculeze aceste lucruri, sunt supărat pentru că am și nominalizat jucătorii care fac marcaj, Cosic era desemnat să-l marcheze pe Bud”, a precizat Oprescu, supărat pe greșelile individuale ale jucătorilor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:14 Campionat
Pe aceeași temă