Dan Alexa, după chinul Brașovului în meciul cu Slatina: ”Nu am fost pregătiți pentru acest meci din punct de vedere mental. Un joc slab, urât”

Adi MARICA 02 Oct. 2022, 17:43 Liga 2

Dan Alexa a recunoscut jocul prost al echipei sale în meciul de pe teren propriu cu CSM Slatina, scor 0-0 în etapa a 8-a a Ligii 2, și consideră egalul drept unul echitabil.

”Chirurgul” pune prestația jenantă a FC Brașov pe oboseala acumulată după jocul de joi din Cupa României cu prim-divizionara FC Hermannstadt, încheiat după executarea loviturilor de departajare.

”Am plătit prețul meciului din Cupa României, în care a fost un consum mare de energie. Astăzi a fost un meci cu probleme din toate punctele de vedere. Mă așteptam să aratăm rău, am făcut și cinci schimbări în primul 11, iar dezamăgirea mea este că cei care au intrat trebuiau să aducă un plus de prospețime fizică. Știam că o să suferim din punct de vedere fizic, am fost lenți, greoi în gândire, în execuții și nu am surprins cu absolut nimic. Nu am fost pregătiți pentru acest meci de campionat din punct de vedere mental. Un joc slab, urât și un rezultat echitabil”, a spus Alexa.

  • FC Brașov în remiza cu CSM Slatina: Micu – Marc, Fustar (cpt.), Tud. Oltean – Izata – Lascu (Jovanovic 65′), Spătaru (Lambrinoc 65′), Negrean (Vas. Constantin 65′), Dumbravă (Kirilenko 65′) – Chică-Roșă, Mbombo (Angelov 54′). Rezerve neutilizate: Mikulic – T. Cociș, Mitrov, Joao Amorim.

Dan Alexa: ”Sunt jucători de la care mă așteptam mai mult”

Cu două meciuri rămase de disputat în etapa a 8-a a Ligii 2, FC Brașov ocupă locul 14, cu 9 puncte, astfel că play-off-ul pare o utopie.

”Am avut meciuri bune și foarte bune, dar a fost și o conjunctură incredibilă cu arbitrajale. Pe de altă parte, sunt jucători de la care mă așteptam mai mult, sunt jucători care vin după o perioadă de pauză și s-a văzut asta și în meciul cu Slatina”, a spus Alexa.

Întrebat de debutul lui Yanis Mbombo, atacantul belgian care în meciul cu CSM Slatina a arătat mai mult aptitudini de atletism, Alexa a spus doar că ”Mbombo este nepregătit total. A făcut pregătire șapte zile, apoi s-a accidentat, acum a revenit. Este un jucător de la care aștept mult mai mult. La fel Chică-Roșă, un atacant care a arătat o valoare cândva și eu sper să-și revină cât mai repede.”

În runda a 9-a, FC Brașov joacă în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 10, 12 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chin-si-jale-in-meciul-dintre-fc-brasov-si-csm-slatina-daniel-oprescu-ne-multumeste-si-rezultatul-de-egalitate-avem-asa-o-circumstanta-19247944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-toate-meciurile-de-astazi-incep-la-ora-1100-sc-otelul-joaca-pentru-a-reveni-pe-locul-1-fk-miercurea-ciuc-poate-urca-pe-podium-19247827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-remiza-selimbarului-cu-steaua-au-fost-doua-momente-psihologice-am-prins-o-zi-proasta-19248019

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-se-afunda-tot-mai-mult-in-clasament-debut-nefericit-pentru-octavian-benga-dupa-un-nou-joc-plin-de-greseli-cu-concordia-consider-ca-nu-meritam-sa-pierdem-dupa-numarul-de-ocaz-19247981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dorinel-munteanu-one-man-show-a-facut-spectacol-dupa-ce-sc-otelul-a-castigat-pe-final-cu-viitorul-pandurii-a-intrat-pe-teren-a-facut-turul-stadionului-si-a-cantat-cu-fanii-suntem-19247945

Adi MARICA 02 Oct. 2022, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă