Rezultatul da, gazonul ba

10 May. 2009, 18:58 Campionat
Rezultatul da, gazonul ba

Antrenorul Dunării Giurgiu, Marin Barbu, s-a declarat satisfăcut de punctul obținut de formația sa. În opinia experimentatului tehnician, calitatea gazonului a fost cea care a stricat spectacolul din teren.

“Un rezultat echitabil după ceea ce au arătat în teren cele două echipe. Am venit la Galați să nu pierdem și sunt bucuros că ni s-a îndeplinit această dorință. Singura nemulțumire este legată de calitatea terenului: tare și denivelat. Ne-a pus serioase probleme astăzi (n.r. ieri), poate și de aceea cele două echipe nu au arătat mare lucru” a declarat Marin Barbu.

Referitor la cea mai “fierbinte” fază a meciului, petrecută în minutul 85 , atât antrenorul giurgiuvenilor cât și tehnicianul gălățenilor, Stelian Bordeianu, au evitat să comenteze arbitrajul.

Reamintim faptul că “centralul” partidei, Cristina Dorcioman a acordat gazdelor o lovitură de pedeapsă, în ultimele minute de joc, după o ținere de tricou în careul giurgiuvean. După câteva secunde, “doamna cu fluierul” a revenit asupra deciziei la semnalizarea tușierului Joszef Fodor care observase un ofsaid, anterior fazei incriminate.

 

Articol scris de Costel Spânu

10 May. 2009, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă