Multe necunoscute la FC Farul. Reunirea echipei constănțene a fost amânată din nou

Marius ANGHEL 04 Jul. 2016, 12:36 Pregătiri, amicale
Multe necunoscute la FC Farul.** Reunirea echipei constănțene a fost amânată din nou

Deși se preconiza ca FC Farul să se reunească astăzi în vederea demarării pregătirii pentru sezonul 2016/2017, acest lucru va avea loc miercuri, 6 iulie. Sunt încă multe incertitudini în ce privește stagiunea următoare și viitorul clubului.

Antrenorilor cu care Farul a încheiat campionatul trecut, Ion Barbu și Gică Mina, li s-au încheiat contractele pe 30 iunie, dar, din câte se pare, ei vor demara pregătirea lotului, unul redus la început, în condițiile în care majoritatea jucătorilor din sezonul trecut nu mai sunt la club. Barbu și Mina i-ar avea sub comandă la start pe Băjan, I. Dinu, Al. Matei, Țăranu și pe alți tineri jucători din pepinieră (un alt fotbalist, Suciu, fiind în recuperare după o operație).

Pregătirea ar începe astfel în această formulă, urmând ca pe parcurs să se vadă cum vor decurge lucrurile. Conducătorii Farului spun însă că, dintre jucătorii experimentați care au jucat în ediția trecută, unii ar fi dispuși să continue. Totul depinde însă de situația care va fi la club și de ce obiectiv și strategie își vor propune „marinarii” în noul sezon, unul cu o singură serie la Liga a 2-a. Însă, din câte se pare, accentul în lot va fi pus pe tineret.

Deocamdată, încă nu se știe exact ce va fi la Farul în continuare, în ce privește finanțarea în primul rând. Startul campionatului a fost fixat inițial pe 30 iulie, dar e posibil să se amâne cu o săptămână.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 04 Jul. 2016, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă