Revin patru, stau trei cu Poli

Mihai Andries 26 Apr. 2013, 15:47 Campionat
Revin patru,** stau trei cu Poli

Luceafărul Felix întâlnește sâmbătă de la ora 11:00 pe ACS Poli Timișoara la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin. Pentru duelul cu vicelidera Seriei a II-a, antrenorul Florin Farcaș poate conta pe cei patru jucători absenți cu UTA Arad. Dumitru Muntean, Andrei Haș și Constantin Roșu și-au ispășit etapa de suspendare, iar Zeno Bundea este refăcut după leziunea musculară care l-a făcut să rateze meciurile cu FC Maramureș, FC Bihor și UTA.

În schimb, nu vor putea evolua Bogdan Mintaș și George Bogdan, eliminați la Arad, plus portarul Dumitru Paul, care este în continuare în spital după operația în urma căreia a rămas fără un rinichi în urma duelului cu Dosso.

„Avem nevoie de un rezultat bun cu Poli Timișoara. Printr-o organizare bună, cu multă dorință și devotament putem să punem probleme unei echipe care ocupă un loc promovabil. Jucătorii au arătat că știu că se mobilizeze în jocurile împotriva echipelor de tradiție din această serie, iar în meciul cu FC Bihor au arătat că pot”, spune antrenorul Florin Farcaș.
 
În sezonul trecut, Luceafărul a reușit să administreze prima înfrângere timișorenilor, scor 1-0, în etapa a 9-a a campionatului trecut. În tur, ACS Poli s-a impus cu 2-0 pe Stadionul Dan Păltinișanu.
 
Mihai Andries 26 Apr. 2013, 15:47 Campionat
Pe aceeași temă